Telo

ATRAKTIVNA LEPOTICA IZBAČENA IZ TRŽNOG CENTRA: Objašnjenje je krajnje neverovatno, društvene mreže bruje o celoj situaciji (VIDEO)

Muškarci su odmah stali na Liminu stranu i njima ne smeta ništa što je ona uradila.

26.08.2023 11:02

ATRAKTIVNA LEPOTICA IZBAČENA IZ TRŽNOG CENTRA: Objašnjenje je krajnje neverovatno, društvene mreže bruje o celoj situaciji (VIDEO)
instagram/printscreen/jaianelimma

Influenserka Žane Lima atraktivnog je izgleda, a svojim bujnim oblinama osvaja muškarce širom sveta. Verovali ili ne, zbog toga se nekoliko puta našla u neprilici. Nedavno je doživela jednu od takvih situacija i to je podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Kako tvrdi ova zavodljiva Brazilka, ogromne grudi i način oblačenja doveli su je do toga da doživi jedno od najvećih poniženja u životu. Sve se desilo u jednom tržnom centru u Brazilu. 

instagram/printscreen/jaianelimma

Žane Lima

- Otišla sam u tržni centar i bila sam ponižena. Živim na obali i bilo je 30 stepeni. Imali smo ideju da napravimo video, kao što rade mnogi influenseri. Video je snimljen na pokretnim stepenicama i možete videti da nije ništa previše. Snimljen je sprijeda. Znam da su moje grudi velike i da se ističu, ali volim ih. Uspela sam snimiti jedan video. Nisam snimila nikakve izloge niti bilo šta što krši zakon. Niti sam zaslužila da me ponižavaju pred svima - počela je priču o ovoj neverovatnoj situaciji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaiane Lima (@jaianelimma)

 

Ova lepotica objasnila je kako se dalje odvijala drama koju je proživela. Lima i dalje tvrdi kako ona nije ništa kriva i da je sramotno sve što se desilo.

- Tada je jako visok čovek došao do mene vičući, hteo je da mi uzme mobilnil, pozvao je još dvojicu čuvara. Svi su me gledali i činilo se kao da sam opljačkala butik ili počinila nekakav zločin - poručila je Lima na svom Instagram profilu.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)