Vežbanje

KRENULA JE DA SE RASKOMOTI TOKOM VEŽBANJA: "Sekunde su me delile od neprijatnosti i noćne more svake devojke!" (VIDEO)

Neni Dejli prepričala je anegdotu kojoj se sada smeje.

25.10.2023 14:02

KRENULA JE DA SE RASKOMOTI TOKOM VEŽBANJA: "Sekunde su me delile od neprijatnosti i noćne more svake devojke!" (VIDEO)
Tiktok-dailyjlh

Neni Dejli je žena zavidnih mišića koje postiže aktivnim vežbanjem u teretani. Njen profil na Tik Toku pun je korisnih saveta za vežbače a povremeno podeli i neku anegdotu iz teretane kojoj se sad smeje iako joj tog trenutka ništa nije bilo smešno, naprotiv. Kako je ispričala Neni, nedavno je za dlaku izbegla neprijatnost. 

Ona najčešće vežba u teretani u helankama i u malenom topu dugih rukava koji doseže tik ispod grudi i otkriva njen ravan mišićav stomak. Budući da naporno vežba često se dešava da joj čak i u ovom malenom topu bude pretoplo. U želji da se raskomoti krenula je da skine top i samo delić sekunde je delio da muškarce koji su vežbali počasti prizorom koji nikad ne bi zaboravili. 

 

@dailyjlh progressive overload? we love her! being proud of our acheivements and not knocking ourselves down when small wins should be celebrated? WE ADORE HER! 😍 wearing @AYBL empower and straight leg joggers. Save with dc neeny 🤍 #gym #progressiveoverload #gymwin #gymmotivation #shoulderpress #inclinedumbbellpress #gymtok #gymprogress ♬ One Kiss x I Was Never there - Nightcore - Nightcore Tazzy & Tazzy

 

Naime, Dejlijeva je u trenutku kada je htela da skine top i ostane u sportskom brushaletru u kom je planirala da nastavi vežbanje. Sasvim slučajno uz top uhvatila i grudnjak. Oba odevna predmeta bila su od istog materijala, tako da nije obratila pažnju i krenula da skida sve sa sebe u prepunoj teretani. 

- Bukvalno su me sekunde delile da celoj teretani pokažem svoje gole grudi. To bi bila tolika neprijatnost za mene, da ne znam ni kako bih izašla napolje, a svakako se više nikad ne bih vratila u tu teretanu. Sva sreća pa sam u deliću sekudne shvatila šta se dešava i zaustavila se, u suprotnom to bi bila noćna mora za mene kao i za svaku drugu devojku - objasnila je ona u video snimku o čemu je pisao i San.

@dailyjlh I wonder if this has actually happened to anyone? 😂😰 @AYBL (NEENY10) #gym #gymtok #gymgirl #gymfail #funnygym #gymlife #gymhumor #fail #personaltrainer #gymbro ♬ original sound - NEENY DAILY

Snimak je dobio 25.000 sviđanja, a komentari su se samo ređali.

- Ono što je za tebe “noćna mora” nekom drugom bi bilo melem za oči.

- Ovo se meni zaista jednom desilo, doduše u svlačionici, situacija je zaista neprijatna, ali dešava se.

- Svi ljudu koji su tu su došli da vežbaju baš poput tebe, i da se desilo nešto slično, razvučeš širok osmeh i briga te.

- U tim situacijama nikako ne treba da odaješ utisak kako ti je neprijatno, jer tada bi i provokacije mogle da uslede.

- Za devojku nema većeg blama nego da sllučajno pokaže gole grudi, srećom neprijatnost je izbegnuta, bar ovaj put - bili su neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)