Zanimljivosti

UŽIVALA JE NA VEČERI, NE SLUTEĆI ŠTA JOJ SE SPREMA: Kad je ustala, gosti su šokirano gledali u njenu pozadinu (VIDEO)

Devojka je ispričala sve detalje sramote koju je doživela.

07.11.2023 13:01

UŽIVALA JE NA VEČERI, NE SLUTEĆI ŠTA JOJ SE SPREMA: Kad je ustala, gosti su šokirano gledali u njenu pozadinu (VIDEO)
Printscreen/tiktok/chelsea

Čelsi Salt otkrila je detalje nezgode koja joj se desila dok je boravila u hotelu. Naučila je vrednu lekciju o pravilnom oblačenju suknje i priznala da njen izbor donjeg veša tog dana nije bio idealan. Ova tridesetogodišnjakinja nema problema da deli nasumične trenutke iz svog života na TikToku. U video-snimku ispričala je priču o sramotnom trenutku kada joj je pala suknja u hotelu. Bila je veliki obožavatelj modernog komada, ali je priznala da ga nije najlakše nositi.

- Volim ih jer volim dizajne, ali niko mi nije rekao koliko je važno da ga pravilno vežem. Nisam čak ni znala kako da to uradim kako treba do jutros - rekla je ona.

Čelsi je objasnila da je doručkovala u hotelu neposredno pre incidenta.

 

 

- Osetila sam da mi se suknja malo olabavila, ali nisam osećala nikakav problem. Dok sam ustala, bukvalno je samo pala - rekla je ova devojka.

Kao da to nije bilo dovoljno sramotno, usledio je još luđi blam. Kako je objasnila Čelsi, trudila se da ostane pribrana sve vreme i to joj je makar prividno pošlo za rukom.

- Dovoljno je teško da vam padne suknja u javnosti, ali ako ne nosite najbolji donji veš, onda može biti još gore. Ne mogu reći da imam i najuzbudljiviji donji veš, pa sam se ponašala kao da mi nije stalo, ali htela sam da propadnem u zemlju od blama - priznala je.

tiktok-chelsesalt

Čelsi se ispovedala na društvenim mrežama o svom blamu

 

Čelsi nije dozvolila da je to poremeti i samo je sela, povukla suknju na gore, a onda je izašla iz prostorije. Srećom, ona misli da je niko nije video, ali je rekla:

- Obezbeđenje hotela se se verovatno nasmejalo - zaključila je devojka, a onda su usledili brojni komentari ispod njenog snimka na TikToku u kom je otkrila detalje ove situacije.

Ljudi su pisali o svojim neprijatnim situacijama i kao da su se takmičili u tome ko je imao veći blam:

- Moje bapske gaćice su pale u prodavnici. Samo sam ih podigla, stavila u svoju tašnu i nastavila da kupujem.

- Ja bih pobegla odmah od blama.

- Moglo je da bude i gore, teši se.

- Suknja je makar praktična, ali u drugim situacijama - samo su neki od komentara.

 

BONUS VIDEO: 


 

Komentari (0)