Zanimljivosti

KOMŠIJE PRETRNULE OD STRAHA KADA SU VIDELE ČOVEKA KAKO VISI SA KROVA: Odmah su pozvali vatrogasce ali je akcija spasavanja izostala! (VIDEO)

U želji da pomognu napravili su paniku i nastao je haos.

13.11.2023 15:00

KOMŠIJE PRETRNULE OD STRAHA KADA SU VIDELE ČOVEKA KAKO VISI SA KROVA: Odmah su pozvali vatrogasce ali je akcija spasavanja izostala! (VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@insider.yt

Božićni i novogodišnji praznici su doba godine kada većina ljudi ukrašava svoje domove kako spolja tako i unutra. Dekoracijom spoljašnjosti kuće posebno su opsednuti Amerikanci koji se imaju najrazličitije dekoracije kuće u duhu Božićnih praznika.

U željida napravi orginalnu dekoraciju jedan Amerikanac se dosetio neobičnog detalja ne sluteći da će to izazvati opštu paniku u njegovom komšiluku.

pexels.com

Novogodišnja dekoracija je nešto na šta mnogi od nas troše mnogo novca

Kako se vidi na snimku koji je privukao veliku pažnju na Tiktoku on je svojeručno napravio lutku čoveka u prirodnoj veličini koja je uz pomoć posebnog mehanizma pomerala donji deo tela. Lutku je obukao u svoje stvari, privezao je na ivicu krova ne sluteći šta će se dogoditi.

Kada su komššije sutradan ujutru videle čoveka koji visi sa krova držeći se prstima za ivicu i batrga se da ne padne odmah su bez razmišljanja pozvali vatrogasce. Bili su uvereni da se komššija okliznuo sa krova nameštajući dekoraciju i da sad visi uz opasnost da svakog trenutka padne i pogine ili se ozbiljno povredi. Vatrogasci su došli u rekordnom roku ali umesto akcije spasavanja nesrećnika sa krova shvatili su o čemu se radi.

- Moj suprug je napravio ovu dekoraciju a komšije su pozvale 911 - stoji u opisu posta na društvenim mrežama.

Usledili su brojni komentari.

@insider.yt

video funny & so cute #funnyvideos #animals #dog #cat #meme #cute #fyp #viral #xuhuong (175) ♬ nhạc nền - Funny’s

- Znaš da je dobro i autentično kad se komšije uplaše i pozovu 911.

- Vaš suprug je pravi genije.

- Komšije su pozvale 911? Zašto nisu došle i pomogle? Ako su mislile da vaš muž visi sa krova zašto nisu uzeli merdevine i pomogli mu.

- Dekoracija je isuviše jak termin, ovo je fenomenalno.

- Imate dobar komšiluk.

- Genije i pretnja u isto vreme- bili su neki od komentara.

Snimak je mnoge nasmejao kao i sama ideja ovog čoveka, a komšijama su zamerili zbog alarmiranja vatrogasaca.

Mnogima se ova ideja dopala te su pitali na koji način je on napravio ovakvu lutku a neki su se složili kako bi morao da izdvoji veliku sumu novca za istu stvar ako bi morao da je kupuje. 

- Želim ovakvog supruga- zaključila je jedna korisnica mreže.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)