Vežbanje

PLAVUŠA BUJNOG POPRSJA DOŠLA JE U TERETANU: Svi pogledi bili su uprti u Laru, muškarcima je zastajao dah prilikom svake njene vežbe! (VIDEO)

Ona koristi svaku priliku da istakne svoje atribute i koliko je u zavidnoj formi.

22.11.2023 13:00

PLAVUŠA BUJNOG POPRSJA DOŠLA JE U TERETANU: Svi pogledi bili su uprti u Laru, muškarcima je zastajao dah prilikom svake njene vežbe! (VIDEO)
Tiktok-laragya_

Lara Skaj je Tiktokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati 155.000 ljudi. Ona je zaljubljenica u fitnes, pa redovnim vežbanjem održava telo u sjajnoj formi. Ona se ne libi da čak i prilikom vežbanja pokaže sve svoje atribute. Nedavno je imala manji modni peh koji je rešila da podeli sa pratiocima.

Lara je otišla na planirani trening u tertanu, a za tu priliku obukla je plave helanke i maleni sportski brushalter koji je bio u istoj nijansi jarkoplave boje. Međutim ovaj grudnjak nije dovoljno stabilno pridržavao njeno bujno poprsje, pa je pretila opasnost da joj grudi ispadnu prilikom vežbanja. 

Na snimku koji je podelila na društvenim mrežama ona se požalila koliko je teško vežbati u oskudnom grudnjaku koji ne može da obuzda njene velike grudi. Lari je očigledno pažnja prijala više od samog treninga, budući da je u teretanu došla skockana od glave do pete. Tako nije izostala ni diskretna šminka, frizura, kao ni veštačke trepavice.

Lara je radila zgibove, sklekove, trčala, radila vežbe sa tegovima, a primetno je da su njene grudi poskakivale prilikom svakog skoka, pa je morala rukama da ih pridržava. Takođe, prilikom sklekova od ogromnih grudi nije mogla da dodirne pod, a u pojedinim vežbama je pretila opasnost da ih totlano “zgnječi”.

- Nošenje pogrešnog brushaltera tokom vežbanja u teretani - opisala je Skajeva svoje iskustvo, a o njenom incidentu je pisao i San.

 

@laragya_ I had to have a little bit of a laugh at this 🙈 #humortiktok #gymoutfit #gymgirl ♬ Spin Monkeys Speed Up (Remix) - Daulay Fam

Komentari su ubrzo usledili. Jedni su hvalili bujno poprsje zgodne plavuše, dok je bilo i onih koji su smatrali da Lara nije tu došla da vežba, budući da bi se u tom slučaju obukla adekvatnije, već je došla da mami muške poglede.

- Ne nalazim zamerku tvojim grudima.

- Grudi ti nisu prevelike, samo imaš pogrešan grudnjak.

- Ti kao da prvi put odlaziš u teretanu, pa ne znaš kako treba da se obučeš.

- Da ideš na vežbanje stvarno zbog treninga obukla bi najudobniji brushalter i široku majicu u kojoj bi mogla da radiš bez bojazni, ali ti si očigledno došla da poziraš.

 

@laragya_ I swear this happens to me at least once a week 🙈 #gymhumour #gymtok #girlswholift

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)