Vežbanje

OBUKLA JE HELANKE I OTIŠLA U TERETANU: "Dok sam vežbala dekice nisu skidale pogled sa mene, umalo nisu dobili infarkt!" (VIDEO)

Kloi promoviše zdrav način života, ali jedan odlazak na trening dugo će pamtiti.

20.11.2023 13:00

OBUKLA JE HELANKE I OTIŠLA U TERETANU: "Dok sam vežbala dekice nisu skidale pogled sa mene, umalo nisu dobili infarkt!" (VIDEO)
Tiktok-chloetrca

Kloi je Tiktokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati blizu 250.000 ljudi. Ona uglavnom objavljuje sadržaj koji se tiče vežbanja i zdravog života. Kloi se ne stidi da na ovoj društvenoj mreži obelodani i pokoju neprijatnost iz privatnog života, koja najčešće nasmeje njene brojne pratioce. Upravo takav peh nedavno je imala. 

Kloi je kao i obično obukla helanke u boji kože i belom sportskom brushalteru i krenula da vežba. Tokom samog vežbanja primetila je da dekice bulje u nju, niko nije ni treptao dok je ona vežbala. Tek tada je shvatila da je zalutala u teretanu u koju dolazi starija gospoda, pa su svi vebači imali po 60, 70 godina. 

- Osećala sam se vrlo neprijatno. Prvo što sam otišla u teretanu gde vežba populacija 55+ a dna sebi sam imala uske helanke u boji kože pa je izgledalo kao da sam gola. Dekice su se smejale, niko nije radio vežbe samo su gledali u mene. Jedan mi je čak prišao i rekao mi kako je u prvi mah pomislio da sam došla bez donjeg dela trenerke u teretanu. Kada je to rekao pocrvenela sam, želela sam da me zemlja proguta, ali on je nastavio: “Jaooo, pocrvenela si, sramota te je, koliko je to slatko” - objasnila je Kloi, a piše britanski San.

Dekica joj je šeretski objasnio da umalo nisu dobili infarkt kad su je videli kako vežba jer su bili ubeđeni da je naga i da je zaboravila da obuče trenerku. 

@chloetrca

its either smile & waves or glares as i run by ♬ Mistakes were made - The Krista London

Njen video je pregledan više od 30.000 puta, a usledio je veliki broj rekacija.

- Na prvi pogled sam i ja pomislio da si krenula bez pantalona.

- Zaista bi trebalo da prestanete da kupujete helanke u toj boji kože.

- Verujem da si pojedinim dekicama ubrzla puls možda čak i previše.

- I ja imam identične helanke, kad god ih obučem dobijam užasne komentare, pa sam prestala i da ih nosim.

- Bar si tog dana bila glavna atrakcija u teretani.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Ja

20.11.2023 20:20

Kao, nije namerno obukla helankeboje koze, koja vristi:"pogledaj me"!