Vežbanje

UPARILA JE ŽUTI KOMPLET ZA VEŽBANJE SA SLUŠALICAMA I OTIŠLA NA TRENING: "Doživela sam neviđeni blam u teretani, a kao vrhunac nisam mogla ni da ga čujem!" (FOTO+VIDEO)

Ena Partlou je tiktokerka koja je imala peh zbog kombinacije garderobe u kojoj je bila, prostirke i određene vežbe.

06.11.2023 11:00

UPARILA JE ŽUTI KOMPLET ZA VEŽBANJE SA SLUŠALICAMA I OTIŠLA NA TRENING: "Doživela sam neviđeni blam u teretani, a kao vrhunac nisam mogla ni da ga čujem!" (FOTO+VIDEO)
Tiktok-annapartlow

Ena Partlou je tiktokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati 93.000 ljudi. Ona uglavnom objavljuje sadržaj sa vežbanja, kao i iz svakodnevnog života. Međutim, nedavno je imala incident u teretani za koji se nada da je prošao neopaženo. 

Ena je pronašla idealni dvodelni set za vežbanje i to u pastelnožutoj boji. Iako to ne praktikuje, ova devojka se opredelila da u teretanu ode u helankama i sportskom brushalteru. Međutim, posle serije vežbi krenula je da odradi trbušnjake, bez kojih nijedan odlazak na vežbanje ne bi bio kompletan. Ona je čak uparila i žute slušalice sa garderobom i smatrala je da će ovo biti nešto u čemu će često trenirati, ali onda je usledila neprijatnost.

Kada je legla na prostirku za vežbanje i kada je počela da se savija radeći trbušnjake, njen brushalter se otirao o prostirku i pravio čudne zvuke. Vrhunac cele priče je što ova devojka zbog slušalica nije odmah shvatila o čemu se radi. Tek je na kraju uvidela da usled trenja materijala od kog je njen sportski brushalter, njenog golog struka i prostirke zvuk koji se oslobađa usled vežbe je identičan kao u slučaju kada neka osoba ima gasove. Ena je to tek na kraju serije vežbi shvatila i usnimila je kako izgleda.

- Najneprijatniji momenat nošenja samog brushaltera u gornjem delu tela u teretani - piše u opisu snimka na TikTok nalogu ove devojke, a o tome je pisao i San.

 

@annapartlow I stay shoving a sweatshirt under there trying to hide it 😩 #abs #gym #gymtok #annapartlow #funny #gymthings #humiliation #backfarts ♬ original sound - ❦

 

Snimak je pogledan 12.000 puta, dok su mnogi korisnici podelili i svoja slična iskustva.

- Da sam na tvome mestu samo bih se pokupila i otišla, naravno da se nikad više ne bih vratila u tu teretanu.

- Možda si se izblamirala, ali opusti se, u teretani si, tu se ljudi blamiraju na razne načine.

- Bolje da odeš kući, presvučeš se i nađeš drugu tertanu.

- Ha ha haaaaaaaaaa, tako se i pevačica Keti Peri pravdala da je imala sličan incident navodno zbog haljine, ali ko da joj veruje.

- Užas, koji blam.

 

 

Ena je pre toga podelila snimak na TikToku na kome objašnjava kako u pauzama vežbi gleda na internetu šta bi sledeće mogla da radi i tako zavši gledajući društvene mreže, dok totalno zaboravi na vežbe koje bi sledeće mogla da uradi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)