Vežbanje

ANDREA JE POKAZALA IZVAJAN STOMAK KOJI JE POSTIGLA VEŽBANJEM: Dok se hvalila rezultatima, jedan detalj ju je odao, svi govore o tome! (VIDEO)

Andrea Elena je uspela da smrša uz pomoć redovnog pilatesa, iako joj mnogi ne veruju na reč.

27.10.2023 20:00

ANDREA JE POKAZALA IZVAJAN STOMAK KOJI JE POSTIGLA VEŽBANJEM: Dok se hvalila rezultatima, jedan detalj ju je odao, svi govore o tome! (VIDEO)
Tiktok-andrea.elenalela

Andrea Elena je Tiktokerka koju prati 275.000 ljudi. Ona je doživela transformaciju o kojoj mnoge dame mogu samo da sanjaju. Andrea je sebe snimala pre početka intenzivnih treninga. Bilo je primetno da ova devojka ima višak kilograma koji je bio najočigledniji u predelu njenog stomaka. 

Andrea se pohvalila da je pre godinu dana krenula na treninge pilatesa. Ona navodno ne preskače ni jedan jedini trenig, a obično ide i 6-7 puta nedeljno, tačnije svakoga dana. Ova dama je uz pilates počela i zdravije da se hrani, a rezultati nisu izostali. Njen struk je vidno tanji, mišići zategnuti, a više nema ni traga nekadašnjeg stomaka. Elena je tako postigla liniju na kojoj bi joj zavidele mnoge.

 

 

Međutim, pojedinci su smatrali da je nemoguće da se takvi efekti dobiju bez “odlaska pod nož”. Tako su neki bili uporni u komentarima ističući da je Tiktokerka najverovatnije radila liposukciju, čime je dobila vizuelno uži, a pre svega ravan stomak. Dušebrižnici su kao razlog za to naveli da Andrea nije smršala u predelu kukova, grudi ili nogu, već je samo suzila struk i "skinula" stomak. Drugi razlog koji navode je njen pupak po kome se, navodno, vidi da je rađena intervencija.

- Ma koliko pojedini mislili da sam išla “pod nož”, mogu samo da im poručim da se tako nešto nije desilo. Sve je mnogo jeftinije, doduše uz mnogo više odricanja hrane i intenzivnih treninga. Pupak mi je ovakav zato što je na njemu pirsing - objasnila je Andrea, a o njoj je pisao i San.

Mnoge njene objave imaju veliki broj pregleda, dok se komentari neprestano smenjuju.

- Svaka čast na transformaciji!

- Ko god nije probao intenzivno da vežba i zdravo se hrani, misli da su ovakvi rezultati mogući jedino posle odlaska kod plastičara, ali to nije tačno.

- Vidi se da ova žena intenzivno vežba, svaki deo tela joj je zategnut.

- Planirala sam da krenem na pilates, ali sada si me još više motivisala.

- Ja ipak mislim da je liposukcijom odstranila stomak, pa se tek onda zategla vežbama, ali to je samo moje mišljenje.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)