Vežbanje

SREĆNA I FIT SA 40+: Vežbajte sa Larom svakog četvrtka i budite u top formi!

Od 26. oktobra, svakog četvrtka u 19 sati na Jutjub kanalu Srećne republike nova epizoda kućnih vežbi sa fitnes instruktorkom Larom Bojanić.

25.10.2023 18:35

SREĆNA I FIT SA 40+: Vežbajte sa Larom svakog četvrtka i budite u top formi!
Branimir Jovanović

Leto je, makar kalendarski gledano, za nama, bliži se sezona slava i uživanja u dobroj hrani, a svaka od nas bi htela ili da zadrži fit figuru ili da konačno počne da vežba.

Ubrzan stil života, previše obaveza i manjak slobodnog vremena su najčešći izgovori za kojima posežemo kad pokušamo same sebi da objasnimo zašto ne idemo u teretanu.

Srećna republika je tu da vam pomogne.

Fitnes instruktorka Lara Bojanić specijalno za čitateljke našeg portala odabrala je vežbe zahvaljujući kojima ćete moći da odradite trening u kućnim uslovima. Pored toga što nećete morati da odlazite u teretanu, neće vam biti potrebni ni skupi fitnes rekviziti.

Svakog četvrtka, od 26. oktobra nadalje budite u 19 sati na Jutjub kanalu Srećne republike i uradite trening zajedno sa našom fitnes instruktorkom. Sledite njene savete, odvojite malo vremena za vežbanje i za kratko vreme ćete imati figuru kakvu ste oduvek želele.

Vežbe koje Lara radi namenjene su prvenstveno damama koje imaju više od 40 godina, ali ni one mlađe neće biti razočarane rezultatima ukoliko budu vežbale – naprotiv.

Hajde da zajedno budemo lepe, zdrave i fit!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)