Brak i veze

MLADI PAR JE UŠAO U LIFT NI NE SLUTEĆI ŠTA ĆE IH TAMO ZATEĆI: Zbog ove scene nastao je haos (VIDEO)

Malo koji muškarac bi odoleo ovakvom iskušenju.

05.12.2023 17:02

MLADI PAR JE UŠAO U LIFT NI NE SLUTEĆI ŠTA ĆE IH TAMO ZATEĆI: Zbog ove scene nastao je haos (VIDEO)
Printscreen/TikTok/babycoma13

Atraktivnih devojaka ima svuda oko nas, a tome je najviše doprineo odlazak u teretane, svakodnevno vežbanje i posebna pažnja koju posvećuju svom izgledu. Oni kojima je to prioritet i koji žele dobro da izgledaju imaju isklesano i zategnuto telo, a mišići su im oblikovani i "iscrtani". 

Iako su muškarci ti kojima atraktivne devojke privlače pažnju, nekada ne mogu da se iskontrolišu ni u situacijama kada bi to morali da urade.

Printscreen/TikTok/babycoma13

Momak i devojka su ušli u lift ali ovakvo iznenađenje nisu očekivali

Snimak jednog para podigao je veliku prašinu na društvenim mrežama. U liftu se našao par i jedna provokativno obučena devojka u izazovnom kombinezonz, gde su joj se ocrtale obline, koja se dikretno okrenula leđima paru. Međutim, očigledno je da je svojom pozadinom tek izmamila momku pogled, ali i svima koji su prošli kroz hodnik dok su vrata lifta bila otvorena. 

Devojka koja je ušla sa tim momkom počela je da negoduje i da mu pokazuje svoju zadnjicu, sugerišući time da "nema šta da gleda druge pored nje", a zbunjeni momak se našao u nebranom "grožđu". Ubrzo potom ona ga je okrenula licem ka vratima kako bi izbegao "pogled" , a momak je mirno stajao i nije se okretao.

Snimak je privukao veliku pažnju na mreži sakupivši 8, 6 miliona sviđanja.

@babycoma13 Опиши видео одним смайлом и оцени от 1 до 10❤️YouTube/ inst:fitnesstonya❤️#tiktok #foryou #fitnesssamka #prank ♬ Astronaut In The Ocean - Masked Wolf

 

- Sve devojke su iste.

- Ne krivi njega. On nije ni pokušao da gleda.

- Voleo bi da to dodirnem.

- Brate, ona se smeje na kraju.

- Ali momak napolju - bili su neki od komentara.

I dok su neki komentarisali kako je devojka s pravom odreagovala na taj način i da bi to učinila svaka druga u sličnoj situaciji, drugi su komentarisali kako je preuveličala sve i da ne treba nikome ograničiti slobodu u toj meri. Opet, drugi su napali muškarce rekavši da bi sigurno iskoristili priliku da "startuju" devojku da nema njihove devojke u blizini i da pravih džentlmena više gotovo i da nema.

Na kraju mnogi su se nasmejali snimku rekavši kako je očigledno da je u pitanju gluma i da je evidentno da postoji još jedna osoba koja je sve to snimala radi zabave

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)