Brak i veze

TAMI JE ŽELELA DA OVEKOVEČI BAJKOVIT TRENUTAK: Kad je fotograf doneo slike zanemela je od zaprepašćenja i umalo zaplakala! (VIDEO)

Kako priznaje jedva je uspela da zadrži suze gledajući upropašćene uspomene sa svoje veridbe.

01.12.2023 12:00

TAMI JE ŽELELA DA OVEKOVEČI BAJKOVIT TRENUTAK: Kad je fotograf doneo slike zanemela je od zaprepašćenja i umalo zaplakala! (VIDEO)
Printscreen TikTok/tpope97

Verdibe i venčanja su događaji kada mnogi parovi pozovu profesionalnog fotografa kako bi slike ispale što lepše. Gotovo da ne postoji fotografija koju smo videli sa neke veridbe ili venčanja a da nije oduzela svima dah, jer je bila autentična i profesionalno urađena. Posebno žene insistiraju na tome da budu lepe na ovim slikama jer su to uspomene koje ostaju za ceo život.  

shutterstock.com

veridba je za većinu novo razdoblje zbog čega brinu o svakom detalju pa tako i fotografijama

Iako većina pribegava obradama fotografija u fotošoru ili dodavanju efekata nekada se čini da je bolje ostaviti originalne slike. Devojka po imenu Tami podelila je sa svojim pratiocima na Tik Toku urnebesne fotografije sa svoje veridbe. Naime, ona je angažovala profesionalnog fotografa da zabeleži trenutak kad je zaprošena, ali nije ispalo onako kako se ona nadala.

Naime, u želji da slike budu što bajkovitije fotograf se zaneo malo više i par prikazao uz efekte prirode, šume i mora. Fotografije koje na prvi pogled deluju kao iz bajke do suza su dovele ovu devojku. 

 

- Zašto je moj fotograf uredio fotografije na ovaj način, može li mi neko objasniti - stoji u opisu snimka dok devojka zabrinuto prelazi rukom preko lica.

Iako su se mnogi nasmejali, drugi su bili šokirani pitajući devojku zbog čega je zaista to uradio i da li je to njegov stil izražavanja,

- Trebalo je prvo da proveriš kako radi, pre nego što si ga angažovala. Da li je ovo u skladu sa njihovim stilom i načinom rada??

- Fotograf je ovo uradio? Da li me zezaš?

- Verovatno su bili u nekom smešnom glupom raspoloženju.

- Ali delfin...

- Šališ se?

- Ovo je urnebesno - bili su neki od komentara.

Iako su mnogi doveli u pitanje validnost ovih fotografija, otvorila se diskusija. Na post ove devojke reagovali su mnogi fotografi koji su okarakterisali ovo neprofesionalnim postupkom i poručili Tami da traži nazad svoj novac. Sa druge strane bilo je onih koji su naglasili da su se dobro nasmejali gledajući njene slike. 

Mnogi su se šalili kako je čovek želeo samo da pokaže svoju kreativnost dok su drugi bili gotovo sigurni da je on amater i početnik u fotografiji, te da se zaigrao u fotošopu. Ipak neki su devojci rekli da gleda to sa vedrije strane.

- Nije ti dao šta si želela, već šta ti treba- zaključila je jedna korisnica mreže u šali.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)