Ispovesti

RASKINULA JE SA VERENIKOM, ALI I DALJE ŽIVE U ISTOM STANU: "Zaljubila sam se u drugog muškarca i ne znam kako to da mu saopštim"

Ova žena ne samo što je nastavila da živi pod istim krovom sa bivšim partnerom, već je otpočela vezu sa osobom bliskoj njemu.

15.08.2023 20:00

RASKINULA JE SA VERENIKOM, ALI I DALJE ŽIVE U ISTOM STANU: "Zaljubila sam se u drugog muškarca i ne znam kako to da mu saopštim"
shutterstock.com

Jedna žena uverila se na sopstvenom primeru da život piše romane. Ona se zaljubila i preselila u stan kod dečka kako bi otpočeli zajednički život. Ipak tek tada su isplivale mnoge sitnice koje van zajedničkog života ne bi ni bile uočljive, njegov nedostatak spontanosti i stroga disciplina smetali su joj iz dana u dan i na kraju su raksinuli veridbu. Međutim iz finansijskih razloga nastavili su da žive zajedno.

- Shvatili smo da više ne funkcionišemo kao ljubavni par, ali i dalje smo ostali odlični prijatelji. Ja kuvam, zajedno delimo račune, pa zašto ne bi nastavili da živimo zajedno. On je čak nekoliko puta doveo neke devojke radi se*sa i pretpostavljam da je samo želeo da me napravi ljubomornom, ali nije uspeo u tome. Moj svet se zapravo promenio kada se njegov rođeni brat preselio u grad i odseo u stanu kod nas pre nego što je našao svoj stan. Jednog dana smo se njegov brat i ja spontano poljubili, to je bilo sve, ali toga dana sam shvatila da moram da otkažem veridbu - započinje priču ova žena, a o tome je pisao i San.

Shutterstock

Mislila je da je našla pravog, ali pogrešila je

Ova žena je istakla da ima 26 godina, njen bivši verenik 31, a njegov brat 29. Budući da nije mogla da prestane da misli o tom poljupcu, pozvala je brata svoga nekadašnjeg verenika.

- Dogovorili smo se da se nađemo u obližnjem kafiću. Priznala sam mu šta osećam prema njemu, a on je rekao da oseća isto prema meni. Spontan je baš kao i ja, nije ni nalik svome bratu zato mi se i svideo. Otišli smo kod njega i imali neverovatan intimni odnos.Od tada dolazi u naš stan kad god njegov brat nije tu, ili ja idem do njega, ali ne znam kako da kažemo drugima za nas - napisala je devojka na internetu i potražila mišljenje drugih ljudi. 

Shutterstock

Uplovila u romansu sa rođenim bratom bivšeg verenika

Komentari na ovaj netipičan odnos su ubrzo usledili.

- Ne srljajte u novu vezu pogotovo ne sa njegovim rođenim bratom. 

- Trebalo bi da iznajmite stan i da živite sami kako bi vam se slegle misli. To što ste ostali u stanu sa bivšim verenikom je dovoljno pogrešno.

- Sačekajte da se prašina slegne i preselite se. Ako je ljubav prava sve će doći na svoje - glasili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)