Ostali ljubimci

TURISTI SU SE VOZILI NA SAFARIJU, A ONDA JE NA NJIH NALETELO MLADUNČE SLONA: Zbog onoga što je životinja uradila ostali su zatečeni! (VIDEO)

Mladi slon je hteo da zaštiti svoju porodicu, pa se odlučio na ovaj korak.

02.12.2023 16:00

TURISTI SU SE VOZILI NA SAFARIJU, A ONDA JE NA NJIH NALETELO MLADUNČE SLONA: Zbog onoga što je životinja uradila ostali su zatečeni! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/alizejka

Za mnoge koji vole da posete zoo vrt ili, ukoliko imaju više novca i safari, omiljeni deo je poseta slonovima. Ove grandiozne a sa druge strane po mnogima miroljubive i ljupke životinje privlače veliku pažnju posetilaca. Čudesni susreti i inteligentne reakcije ovih divova bile su deljene više puta na društvenim mrežama, a oni koji mnogo nisu znali o slonovima tim putem su i dosta toga naučili o njima.

Foto: Shutterstock

Poseta slonovima u zoo vrtu ili na safarijima je posebno interesantna turistima

 

U moru divnih video-snimaka malih slonova koji podsećaju mnoge na čuvenog "Ćiru" iz dečijeg crtanog filma, nedavno se pojavio jedan sličan njemu koji je, kako je navedeno u snimku, želeo da zaštiti porodicu.

Snimak koji je sakupio 1,9 miliona sviđanja prikazuje dvomesečnog slona u društvu svoje majke koji idu svojim putem, da bi se on okrenuo kako bi pokazao "svoju snagu" i zaštitio porodicu od "neprijatelja". U simpatičnom snimku mali slon se par puta premišlja i kreće ka turistima da ih napadne, da bi se onda predomislio i vratio nazad, a onda konačno i pridružio svojoj majci. Simpatična scena izmamila je osmeh turista koji se vozili džipom, a ista reakcija je bila i među onima koji su snimak videli na TikToku.

 

 

- Mali slonovi su toliko zabavni. Oni su poput malih beba.

- "Mamaaaa oni mi se smeju..."

- "Vratiću se kada porastem".

- Slonovi me čine srećnom.

- Mama je u fazonu "ostavi ove ljude na miru, idemo" - bili su neki od komentara korisnika mreže.

Dirljiv snimak je oduševio mnoge, a neki su priznali kako bi voleli da imaju male slonove, jer su oni izuzetno inteligentne i miroljubive životinje. Drugi su se šalili kako od malih nogu životinja uči da štiti svoju porodicu, a neki su priznali da je većina nas bila poput malog slona i da se pravila "važna" u nekim situacijama, shvatajući kasnije da za to nema pokriće.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)