Mace

BAKA JE ZA BOŽIĆ DOBILA POKLON IZNENAĐENJA: Primetila je da je kutija prilično teška, a onda je nešto iz nje promolilo glavu, suze radosnice potekle su u potocima! (FOTO+VIDEO)

Ova gospođa je tek u poznim godinama dobila ono što je oduvek priželjkivala, snimak izazvao salve emocija.

17.12.2023 19:00

BAKA JE ZA BOŽIĆ DOBILA POKLON IZNENAĐENJA: Primetila je da je kutija prilično teška, a onda je nešto iz nje promolilo glavu, suze radosnice potekle su u potocima! (FOTO+VIDEO)
Instagram-only_pets_fans

Mnogi misle da su praznici period darivanja mališanima, međutim, i najstariji članovi porodice imaju pravo na poklon. Poznato je da se i bake i deke u poznijim godinama raduju poklonu kao deca, pogotovo ukoliko je to nešto što su dugo priželjkivali. Upravo takav snimak postao je rado gledan na Instagramu. Video počinje slikom bake koja je iako prilično stara, sređena zbog nastupajućeg Božića, a čak nosi i crveni novogodišnji prsluk.

Sin joj donosi poklon koji je spakovan u vidu velike praznične kutije crvene boje sa novogodišnjim motivima. Baka kako joj biva uručen poklon konstatuje da je priližno težak. Kako spušta kutiju na krilo iz nje izviruje glava crne mačke. Starica je na prvi pogled zatečena prizorom, budući da se nije ni najmanje nadala da je u kutiji mačka. Bio je to trenutak koji je doneo toliko emocija i radosti da je baka jedva mogla da poveruje da joj se ostvarila želja. Njena nova prijateljica, gledala ju je radoznalim očima, pružajući joj neizmernu sreću. Njihova veza odmah se uspostavila, bila je to bukvalno ljubav na prvi pogled.

Baka već sledećeg trenutka počinje da mazi i grli mačku koja je još uvek u kutiji. U pitanju je odrasla mačka potpuno crne boje, a ne mače, pa se nije znalo kako će životinja regovati. Međutim, ona joj dopušta da je mazi i grli i deluje kao da su obe prihvatile jedna drugu iste sekunde kada su se ugledale.

Sin je na kraju morao da priđe majci kako bi izvukao kutiju u kojoj je još uvek bila mačka, da bi dve nove prijateljice mogle nesmetano da uživaju. Mačka je i dalje bila u naručju svoje nove vlasnice i nije pokušavala da iskoči iz njega. Ova baka već ima malenog belog psa koji je posmatrao iz prikrajka ceo prizor. Najverovatnije mu nije bilo svejedno dok njegova gazdarica lije suze radosnice zbog novog ljubimca, ali psić ni ne sanja da je upravo i on dobio novog drugara za igru.

 

 

Snimak je samo na Instagramu dobio 102.000 sviđanja, a video gde baka roni suze radosnice nad novom mačkom koju je dobila izazvao je salve emocija.

- Ovaj prizor topi i najtvrđa srca!

- Već volim ovu baku, neka je Bog poživi.

- Ljubav na prvi pogled!

- Uvek se ovde nađu smešni negativni komentari na račun toga da ljubimci nisu “poklon” i kako je možda mački bilo neugodno u kutiji, kao što vidite ne fali joj ništa, a ovo je jedan divan gest.

- Koliko je lepo što su joj poklonili odraslu mačku, a ne mače, nadam se da će gospođa poživeti da se još dugo godina druži sa svojim ljubimcima.

- Ali beli psić koji skeptično gleda sa strane!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)