Mace

SNIMAK KOJI JE PREGLEDAN 11 MILIONA PUTA: Scena iz amfiteatra koja topi srca, mačka opčinila sve na mrežama! (VIDEO)

Nema boljeg prijatelja od ljubimca, pogotovo kada vam ponestaje motivacije za učenje.

14.12.2023 17:01

SNIMAK KOJI JE PREGLEDAN 11 MILIONA PUTA: Scena iz amfiteatra koja topi srca, mačka opčinila sve na mrežama! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/dawgmemes

Mačke spadaju u omiljene ljubimce mnogih ljudi. Umiljate su i nisu zahtevene kao psi, jer same vode računa o sebi i možete bez brige da ih ostavite same u kući. Važno je samo da imaju dovoljno hrane, vode i čist posip. Najveći deo dana prespavaju, pa nisu ni najmanje zahtevne kao ljubimci.

Mačke su po prirodi hedonisti, a u isto vreme se lako prilagode svakoj situaciji. U prilog tome govori i snimak koji kruži TikTokom, a koji je oduševio sve ljubitelje mačaka. 

Pixabay.com

Mačke su mnogima omiljeni ljubimci ,a retko ko može ostati ravnodušan kada ih vidi kako spavaju

Na snimku se vidi studentkinja koja mirno sedi za klupom i pažljivo prati predavanje. Ispred nje je na klupi mirno spavala žuto-narandžasta mačka koja ne mari za veliki broj ljudi u učionici i profesora koji drži predavanje.

Ona spava bezbrižnim snom na stolu u amfiteatru, pored vlasnice koja joj je povremeno dirnula šapicu, ali to mačku nije probudilo. Oslonjena na maleno ćebe mače se smestilo unutar tople, plišane papuče i uživalo u dremki.

Mačka je oduševila kolege ove devojke, a neko je dohvatio telefon i kamerom zabeležio ovu nesvakidašnju scenu. Simpatičan snimak je vrlo brzo došao do korisnika socijalnih mreža koji su priznali kako su se rastopili zbog ove scene, a pregledan je 11 miliona puta.

Usledili su brojni komentari.

- Zašto niko ne priča o tome kako ona spava u papuči.

- Mačka samo spava.

- Nee, to sam ja na času.

- Ovo je toliko divno... Istopila sam se od miline.

- Ništa slađe nisam videla u skorije vreme.

- Jedina kojoj je dozvoljeno spavanje na času - bili su neki od komentara.

Iako su se svi složili kako je scena preslatka i da je mačka napravila pravu atmosferu u učionici, bilo je i oni koji su priznali kako bi se teško skoncentrisali pored mačeta jer bi im ova preslatka životinja odvukla pažnju.

Neki su se našalili kako će mačka biti pametna i da ulaže u svoje obrazovanje. Bilo je i onih koji su rekli da ljubimci znaju da uzvrate ljubav vlasniku i da je ova mačka dokaz prave ljubavi između nje i devojke. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)