Mace

OVAJ MAČAK VREDI 100 MILIONA DOLARA: Poznata pevačica ima tri ljubimica koja basnoslovno zarađuju a tek da vidite kako žive! (VIDEO)

Osim na društvenim mrežama pojavljuju se u njenim spotovima, a Bendžamin ima i svoju liniju odeće.

08.12.2023 15:00

OVAJ MAČAK VREDI 100 MILIONA DOLARA: Poznata pevačica ima tri ljubimica koja basnoslovno zarađuju a tek da vidite kako žive! (VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@taylorswift

Čuvena pevačica Tejlor Svift (33) proglašena je za ličnost godine čuvenog magazina Tajms. Plavokosa lepotica čije se bogatstvo procenjuje na 1,1 milijardu dolara pozirala je sa jednom od svoje tri kućna ljubimica, odnosno mačkom po imenu Bendžamin Baton. Osim četvorogodišnjeg mačora ona ima još dve mačke po imenu Meredit Grej i Olivija Benson. 

 

 

Zarada od Instagrama

Kako pišu američki mediji, Tejlor je veliki ljubitelj mačaka a njene tri ljubimice su zvezde na njenim profilima na društvenim mrežama ali i njneih spotova.

Procenjeno je da svaka od njenih mačaka vredi 100 miliona dolara ako se uzme u obzir broj pregleda na društvenim mrežama kao i njihova zarada na istim. Kako je pedantno izračunao sajt AllAboutCat.com. Njihova vrednost je izračunata na osnovu moguće zarade na Instagram profilima što se pomnoži sa prosečnim brojem lajkova.

Tako recimo samo jedan snimak Tejlor i Bendžamina imao je više od 38 miliona pregleda i 6,6 miliona lajkova. Osim toga on ima liniju odeće za mačke a pojavljuje se i u reklamama. 

Nakon slikanja za Tajms njegova vrednost će nesumnjivo još da poraste jer je postao najpoznatija mačka na svetu. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Pored Bendžamina poznata pevačica ima još dve ženke Merdit i Oliviju koje su takođe velike zvezde ne samo u mačjem već i u našem svetu. 

Tejlor je Bendžamina videla na snimanju spota za numeru "Me" i odmah ga je udomila iako je kod kuće već imala dve mačke.

- Zaljubila sam se čim sam ga ugledala. Sećam se kako me je pogledao i kao da mi je rekao: "Ti si moja mama, živet ćemo zajedno!" - ispričala je poznata pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

 

Iako je svojim mačkama obezbedila luksuzan život one se ponašaju kao i sve druge kućne mačke. Više vole da spavaju na podu nego na nekim jastucima, a najviše vole da se maze sa svojom vlasnicom.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)