Zanimljivosti

UŽIVALI SU U KONCERTU, A ONDA SE ČUO VRISAK! Devojka nije znala šta ju je snašlo, o onome što je jedan mladić snimio bruji svet! (VIDEO)

Sve se odigralo dok je poznata američka zvezda Tejlor Svift izvodila jednu od svojih najpoznatijih numera.

28.03.2023 14:01

UŽIVALI SU U KONCERTU, A ONDA SE ČUO VRISAK! Devojka nije znala šta ju je snašlo, o onome što je jedan mladić snimio bruji svet! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/barstoolsports

Odlazak na koncert omijenog izvođača za sve nas je posebno iskustvo, a često ga delimo s najbližima, bilo da su u pitanju članovi porodice, prijatelji ili partner. I dok uživamo u zvucima omiljenih pesama, često ni o čemu drugom ne razmišljamo sem o tom trenutku opuštnja koje zajedno delimo. Jedna devojka je takav trenutak želela da podeli sa svojim dugogodišnjim dečkom kupivši karte za koncert Tejlor Svift. Međutim, nije mogla ni da sanja šta će se u međuvremenu odigrati na tom događaju. 

Printscreen/TikTok/barstoolsports

U jednom trenutku kada se devojka okrenula dočekalo ju je pravo iznenađenje

Dok su pevali pesme poznate muzičke zvezde na prepunim tribinama momak i devojka su se sjajno zabavljali. U jednom trenutku nju je dočekalo pravo iznenađenje, ali i potpuni šok kada se okrenula ka svom momku.

Naime, on je klečao sa podignutim prstenom ka njoj i zaprosio ju je na tribini pred mnogobrojnom publikom i fanovima Tejlor Svift. Nakon što se devojka okrenula, čuo se i vrisak prisutnih devojaka koje su bile vidno iznenađene i oduševljene gestom. Devojka, koja se zove Džulijet, bez razmišljanja je prihvatila bračnu ponudu i zagrlila svog budućeg muža. Snimak je obišao svet i dakupio 3,3 miliona sviđanja, a korisnici mreže nisu krili oduševljenje potezom mladića rekavši da je imao hrabrosti i da je uradio dobar posao.

@barstoolsports Bro took his proposal to the next level 🫡 @stoolbackstage (via:@kendall_child16 ♬ original sound - Gary Adams

- Prosidba iz snova svakog fana Tejlor Svift -

- Znao je šta ga čeka i uspeo je u tome! Imao je samo jedan pokušaj -

- Jedina javna prosidba koju bih prihvatila -

- Ovo je neverovtno. Volim to kako su svi ostali u pozadini uzbuđeni -

- Ovo je cilj... - komentrisali su korisnici mreže.

Mnogi su se osvrnuli na to da je momak odabrao pravi trenutak da uz odgovarajuću pesmu velike muzičke zvezde zaprosi devojku, a bilo je i onih koji su primetili kako je verovatno veliki broj devojaka te večeri dobilo prsten. Pojedinci su se našalili da je momak platio veću cenu karata nego što je dao za prsten.

I dok su devojke bile oduševljene tim potezom, priželjkujući da na sličan način budu zaprošene, muškarci su zbijali šale rekavši da se pitaju šta bi se desilo da ga je ona odbila. Drugi su govorili kako ne daju veliku šansu za opstanak para, ali bez obrazloženja zbog čega su takvog mišljenja.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)