Mace

OKITILI SU JELKU I UŽIVALI U PRIZORU KADA SU UKLJUČILI SVETILJKE: Primetili su da ih nešto posmatra iza lampiona, kamera je sve snimila (FOTO+VIDEO)

Snimak koji je nasmejao pojedine, ali i razgalio mnoga srca širi se društvenim mrežama.

16.12.2023 10:00

OKITILI SU JELKU I UŽIVALI U PRIZORU KADA SU UKLJUČILI SVETILJKE: Primetili su da ih nešto posmatra iza lampiona, kamera je sve snimila (FOTO+VIDEO)
Instagram-john_shitalwayshappens

Mnogi zaljubljenici u mačke se pribojavaju novogodišnjih praznika koji sa sobom nose neizostavno kićenje doma uz obaveznu jelku. Jelka je sama po sebi mačkama interesantna i skloni su pentranju po njoj. Međutim, jelka koja na sebi ima ukrasne trake u raznim bojama, svetleće sijalice koje se pale i gase i gomilu ukrasa je prava atrakcija i teško da će takva opstati do kraja praznika u identičnom stanju. I sami znate koliko ste oduševljeni jekom koju okitite, pa zamislite koliko su tek mališani oduševljeni kada je prvi put vide. Zato ne možete ni da zamislite koliko je to tek iskušenje za kućne ljubimce.

Čak iako vaša jelka preživi novogodišnje i božićne praznike, možda ćete morati da promenite način njenog kićenja pošto mačka stigne u vaš dom, a evo i zbog čega. Snimak koji se proširio internetom i koji je pregledan milion puta je onaj koji je potekao sa Instagrama. Video počinje snimkom okićene jelke. Međutim, u startu se vidi da ona nije standardno ukrašena u vidu traka, ukrasa i lapmica. Na njoj nema primaljivih raznobojnih ukrasa, već su tu velike mašne koje su od neke vrste konca u sivoj boji, dok je na vrhu kapa Deda Mraza. 

Instagram-john_shitalwayshappens

Okitili jelku i popalili svetiljke

Svedenija verzija jelke bi trebalo da ne bude preterano atraktivna mački koja živi u tom domu, kako je ne bi oborila, polomila ukrase i slično. Tako ova mačka nije imala šta da pocepa ili polomi budući da na samoj jelki ukrasa uopšte nije ni bilo. Ukućani su mislili da su se ove godine spasli, ali onda su pokušali da pronađu njihovu macu i nikako nisu uspevali da je dozovu.

Na kraju su se zagledali u jelku na kojoj su tek popalili svetiljke i primetili nešto neobično na njoj. Prizor se maltene stapao sa grančicama i samo vešto oko bi primetilo šta se krije iza zelenih grana ukrašenih sivim trakama i belim lampionima. Tek kada se priđe blizu vidi se da se sivo-bela mačka smestila unutar same jelke i da uživa u nečemu za šta, očigledno, smatra da je njena nova kućica.

- Da li još neko od vas ima ovaj problem? - piše u opisu videa.

 

 

Snimak je samo na Instagramu dobio 222.000 sviđanja, a komentari su usledili.

- Primetila sam da ni na vašoj jelki nema ukrasa, već samo beli lampioni i sive trake. Mi smo zbog naše mačke, jelku zakucali ekserima za pod, a onda smo je vezali uza zid, kako je mačka ne bi oborila. Potom smo zauvek rekli zbogom prelepim starim ukrasima, a kupila sam plastične kugle i pomolila se pred njihovo stavljanje na jelku.

- Pa to je najbolja moguća božićna dekoracija!

- Ta mačka je ubeđena da ste njoj kupili novu kućicu.

- Volela bih da je svima ovo najveći problem.

- Kakav problem, ne vidim problem samo dva perlepa oka i lice kao sa razglednice.

- Ne bih mogla da se naljutim na to slatko lice.

Instagram-john_shitalwayshappens

Mačka koja se sakrila unutar jelke

BONUS VIDEO:

Komentari (0)