Mace

OVO JE NOĆNA MORA SVAKOG ČOVEKA: Mačka je prišla okićenoj jelki, a onda je usledio šok! (VIDEO)

Pogledajte video-snimak koji je na TikToku postao viralan preko noći.

08.12.2022 21:01

OVO JE NOĆNA MORA SVAKOG ČOVEKA: Mačka je prišla okićenoj jelki, a onda je usledio šok! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/yoilseari

U jeku priprema za novogodišnje praznike, domovi su okićeni lepom dekoracijom i jelke zauzimaju posebno mesto u našim kućama. Iako im se deca najviše raduju, ljubimci često znaju da se dive dekoraciji zajedno sa ukućanima i da istražuju šta se nalazi ispod jelki ili zašto je određeni ukras na nekom mestu. Jedna maca je postala prava senzacija na TikToku nakon što je uspela da "pokvari" sav rad i trud oko dekoracije njenih vlasnika. Iako deluje da je proveravala u kakvom je stanju jelka ili je zakačila svoju šapicu za drvo, u jednom trenutku se neočekivano našla ispod drveta koje ju je poklopilo.

Kako je povukla jelku na pod, svi ukrasi su se rasuli po podu, a jelka sa lampicama završila preko jadne mačke. Snimak mace i nezgode sa jelkom na TikToku je pregledalo 86,4 miliona korisnika, a lajkovalo ga je 4,4 miliona njih. Iako su mnogi bili zabrinuti za jadnu macu, većina korisnika se sarkastično osvrnula na celu situaciju.

- Da li je drvo ok? -

- O Bože, božićno drvo je uništeno. Ovo je van svih očekivanja - 

- Da li su drvo i pod u redu?

- Kako je maca? -

- Da li je maca preživela? -  komentarisali su korisnici mreže.

I dok su neki u tome videli dobru zabavu, pojedinci su zaključili da je to jedan od razloga zašto ne treba držati jelku u kući. Mnogi su u snimku zapazili i drugu mačku koja je stajala pored televizora i uplašeno posmatrala ceo prizor. Neki su rekli da je sa ljubimcima neizvesno, te da su sigurni da bi i njihov učinio isto, što otvara pitanje treba li ostavljati ljubimca u sobi samog pored jelke.

Mačka je naravno dobro i nezgoda je prošla bezazleno, što se vidi u snimku, jer maca viri sa leve strane nakon što se jelka obrušila na nju. Snimak je bio kreiran u cilju zabave, ali su neki korisnici želeli da znaju kako se vlasnik osećao dok je snimao to.

- Da li ste se smejali ili plakali? - pitao je jedan od njih, na šta nije dobio odgovor.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)