Mace

JADNI I ONI I MAJKA KOJA NE ZNA KOME PRE DA POMOGNE! Snimak mame mace i njenih mačića izazvao salve emocija! (VIDEO)

Snimak koji pokazuje majčinu ljubav, otopio je i osvojio mnoga srca na društvenim mrežama. Jedna maca brinući o svojim mačićima pokazala je kolika je majčinska ljubav i da se sa njo ništa ne može meriti.

14.10.2022 19:00

JADNI I ONI I MAJKA KOJA NE ZNA KOME PRE DA POMOGNE! Snimak mame mace i njenih mačića izazvao salve emocija! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/pet_giggle05

Teško je biti mama. Iako se ljubav dolaskom dece udvostručava, udvostručavaju se i brige i muke, ali su one slatke, tvrde roditelji. Majčinska ljubav ne razlikuje se ni u životnjskom svetu, a to nam one stalno pokazuju. 

Snimak jedne majke mačke postao je pravi hit na unternetu. Naime, na pomenutom snimku  dvoje mladunaca čekalo je sa strane da mama maca dođe po njih. I dok je ona u ustima pokušavala da odnese jedno te se vrati po drugo, ovo drugo je počelo da mjauče. Majka ga je pogledala a onda se vratila po njega, ostavivši prvo. I tako se našla u dilemi kome da pomogne. 

Tek izlegli mladunci pokušavali su da se isprave na noge ali im je to teško išlo pa je ona pokušavala da ih premesti iz kartonske kutijice, shvatvši da ne može istovremeno da prebaci oba mačeta. Mačka je izgledala uplašeno i kao da je pod stresom.

- Majčina ljubav.-

- Jadna mama-

 

 

- Nek je blagoslovljena...želi da pomogne oboma .-

- Kada si majka po prvi put-

- Jadni oni..i majka koja ne zna šta da uradi.- bili su komentari

Snimak je pobrao velike simpatije korisnika iz celog sveta koji su se složili da je uloga majke svuda ista i prepoznatljiva. Mnogi su primetili kako je maca pod stresom i zatražili da joj se pomogne. Pretpostavlja se da je to učinio autor snimka. U svega nekoliko sekundi on je uspeo da prikaže koliko je i najjednostavniji zadatak odgovornost za majku.

Ipak bilo je i očeva kojima nije bilo pravo i koji se nisu složili sa tim da je samo majci teško podizati decu. Javio se i dejan otac rekavši kako se ne sllaže sa ovim zaključkom, te istakao kako je život tate mnogo teži i da bi mogao da popiše dugačku listu sa čime se tate suočavaju.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)