Tetka Saveta

OKITILA SAM JELKU, A ONDA U NJOJ UGLEDALA DVA OKA! Usledio je vrisak, pa lom u kući, prednovogodišnji dani su se ovoj ženi pretvorili u haos!

Amerikanka Đina doživela je nešto zaista nesvakidašnje i sa svojim pratiocima je na TikToku podelila kroz kakvu je dramu prošla.

19.12.2022 13:30

OKITILA SAM JELKU, A ONDA U NJOJ UGLEDALA DVA OKA! Usledio je vrisak, pa lom u kući, prednovogodišnji dani su se ovoj ženi pretvorili u haos!
Shutterstock, TikTok/Printscreen

Novogodišnja jelka obavezan je dekor u većini domova pred predstojeće praznike. Ali ono što je doživela Amerikanka Đina koja se na TikToku predstavlja kao gina_premmama izazvalo je pažnju na društvenim mrežama. Naime, kako je ona ispričala u dva video-snimka koja je objavljena na popularnoj društvenoj mreži, umalo joj nisu preseli svi predpraznični dani, ali i sam praznik.

Dva oka među granama

Kako je ispričala Đina, okitila je veštačku jelku koju inače čuva u podrumu sa božićnom dekoracijom i uživala u miru sa svojom porodicom. Gledajući drvo odjednom je primetila da se nešto nalazi između kugli i da direktno u nju "gledaju dva crna malena oka".

- Mislila sam da ludim. Šta može da me gleda između grana. Na kraju sam uzela dršku od metle i pažljivo prišla jelci. Pomerila sam kićanke i ugledala malenog miša kako uplašen sedi na granama i gleda me – otkrila je Đina u jednom od snimaka.

Kako ima dve mačke u kući, odmah je nastala jurnjava i mačke su očas posla isterale miša sa drveta koji je počeo da beži po kući u nadi da će se spasti i negde sakriti. Nesrećna žena je vrisnula, a u njenom domu je nastao opšti haos i lom. 

- Moram da naglasim da miš nije povređen. Uspeli smo da ga uhvatimo i bezbedno izbacimo napolje u dvorište zajedno s mojom božićnom jelkom – napisala je Đina uz snimak koji je postao viralan na mrežama i imao je više od tri miliona pregleda.

Savet iskusnih

Usledili su brojni komentari na njenu avanturu sa malenim mišem.

- Da sam bila na tvom mestu ja bih iz straha zapalila i jelku i miša - 

- Baš je sladak! Možda je pomislio da je i on božićna dekoracija - 

- Ja bih na mestu umrla od straha. Sreća pa imaš mačke koje su ti priskočile u pomoć - 

- Joj kako je sladak, mora da se i on mnogo uplašio. Ljudi, čemu tolika drama to je samo jedan mali miš – bili su samo neki od komentara.

Jedan, očigledno iskusan gospodin, posavetovao je sve da provere svoju božićnu dekoraciju i protresu jelku pre kićenja, posebno ako je čuvaju u podrumu, kako bi bili sigurni da se miševi nisu nastanili u kutijama sa ukrasima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)