Ostali ljubimci

ŽENA JE PRIMETILA DA JE NEŠTO POSMATRA IZ JELKE: Kada se približila usledila je drama, kako je uopšte ovo dospelo u kuću? (VIDEO)

Nezvani gost prikradao se danima.

12.12.2023 10:05

ŽENA JE PRIMETILA DA JE NEŠTO POSMATRA IZ JELKE: Kada se približila usledila je drama, kako je uopšte ovo dospelo u kuću? (VIDEO)
tiktok/@brettbratt359

Jedna žena doživela je pravu avanturu kada je otkrila nešto neočekivano na svojoj jelki. Bret, aktivna korisnica TikTok-a, podelila je svoje iskustvo sa svojim pratiocima, opisujući kako je čula čudan zvuk poput kijanja dok je sedela kod kuće. Pretpostavljala je da je to bio neko od njenih kućnih ljubimaca, ali šta će se ispostaviti da je to bila divlja životinja.

Nakon pažljivog istraživanja, Bret je otkrila da se na njenoj jelki nalazi oposum, što ju je iznenadilo i zbunilo. Snimila je divlju životinju kako se skriva među granama i pokušala da je izvuče napolje, ali oposum nije bio voljan da napusti udobnost jelke. Nakon što je uspela da ga skloni sa drveta, oposum se sakrio ispod kauča, što je izazvalo dodatnu tenziju.

tiktok/@brettbratt359

Primetila je kako je posmatraju dva mala oka iz jelke

Bret je odlučila da pozove svog dečka kako bi svedočio ovoj neobičnoj situaciji, dok su njegovi prijatelji samo smejali i nisu shvatali ozbiljnost situacije. Nakon što je uspela da uhvati oposuma, pustila ga je napolje jer je već bila noć. Zanimljivo je da je Bret naglasila da je njen jelka veštačka i da je bila smeštena u garaži, što dodatno budi radoznalost o tome kako je oposum uopšte dospeo unutra.

- Izbezumljena sam, nemam pojma kako je ovaj oposum ušao u moju kuću i popeo se na moje drvo - govorila je izbezumljena devojka.

 

 

- Pokušavam da ga izvučem napolje, a on mi ne dopušta. Ne znam što da radim, ne znam kako je to ušlo ovde, ne ostavljam svoja vrata otvorena - rekla je ova Tiktokerka objasnivši da je jelku okitila pre 10 dana i da tada nije primetila nikakve neobičnosti, a posebno ne neke nezvane goste poput oposuma.

Podelila je svoje iskustvo na društvenim mrežama, gde su njeni pratioci izrazili različita mišljenja o ovoj neobičnoj situaciji. Neki su se šalili na račun celog događaja, dok su drugi izražavali svoje zaprepašćenje. Bilo je i onih koji su izrazili sumnju u Bretinu odluku da ukrasi jelku sunđerima za kupanje, nazivajući to "šokantno lošom idejom".

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)