Ostali ljubimci

SVI GOVORE O KRZNATOM STVORENJU KOJE OVAJ MUŠKARAC DRŽI U KRILU: Ovako nešto nikada niste videli (VIDEO)

Ako ste mislili da ste videli sve, verujte- niste.

05.12.2023 18:02

SVI GOVORE O KRZNATOM STVORENJU KOJE OVAJ MUŠKARAC DRŽI U KRILU: Ovako nešto nikada niste videli (VIDEO)
Printscreen/TikTok/henchandscrap

Imali smo prilike do sada da putem TikTok mreže upoznamo razne životinje. Mnogi su složni da je ova aplikacija bolja od Nacionalne geografije i bilo kakvog dokumentarca životinjskog sveta, jer je omogućila da dođemo i do najudaljenijih i najnedostupnijih mesta na svetu i da vidimo šarenolika bogatstva kada su flora i fauna u pitanju.

U moru mnogih snimaka koji su iznenadili korisnike društvenih mreža, videvši po prvi put neka stvorenja, pojavili su se novi primerci koji su ostavili ljude bez teksta. U snimku koji kruži Tiktokom muškarac sedi pored reke sa životinjom u krilu koje je nalik sovi u telu medveda. Životinja ima veliko krzno i pomera ruke i trepće, a korisnike mreže je ostavila u šoku jer nisu znali o čemu je reč.

Printscreen/TikTok/henchandscrap

Životinja je potpuno zbunila korisnike mreže koji su priznali da nikada nisu videli ništa slično

Ovo stvorenje zapravo je replika odnosno realna lutka koju je jedan par kosplejera kreirao čime je privukao veliku pažnju ljudi. Iako je ovo mladunče samo re-kreacija lutke prikazane u jednoj poznatoj igri, ona je jedno od najrealističnije prikazanih stvorenja iz stvarnog života.

Henč i Skrep su dvojac koji je postao popularni kreiravši radionicu i studio za proizvodnju rekvizita i kostima  za kosplej za popularne igre.

Životinja je ipak privukla veliku pažnju na TikToku.

@henchandscrap Down, down, down by the river! We made this sweet little owlbear cub puppet to take to PAX Australia in just 3 days! #bg3 #BaldursGate3 #bg3cosplay #puppetry ♬ Down By The River (From "Baldur's Gate 3") - TPR

- Da li je to mladunče sove medveda?

- Nije realno, ali preslatko.

- Nikada nisam čula za ovu životinju. Apsolutno divno!

- Želim jednu

- Toliko sam zbunjena- bili su neki od komentara.

I dok su jedni govorili kako je životinja preslatka i da bi je rado posedovali i mazili, drugi su komentarisali kako je to iracionalni lik iz igara i kreacija stručnjaka koji se time bave. Ove životinje u igrama su prilično divlje zveri i njihovo telo je nešto između medveda i sove. U Zaboravljenim carstvima oni su poznati kao strašni grabljivci  koje je prilično teško pobediti u odrasloj dobi, prenosi screenrant.com.

Mladunče sove medveda je izuzetno slatko i prijateljski nastrojeno što je u velikoj suprotnosti od odraslih jedinki.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)