Ostali ljubimci

OVAJ SNIMAK JE VIDELO VIŠE OD 55 MILIONA LJUDI: Ono što ovaj čovek radi zapanjilo je ljude na mrežama! (VIDEO)

Mladić ima neobične kućne ljubimce koji ga prate na svakom koraku.

05.01.2024 11:00

OVAJ SNIMAK JE VIDELO VIŠE OD 55 MILIONA LJUDI: Ono što ovaj čovek radi zapanjilo je ljude na mrežama! (VIDEO)
Printscreen TikTok/fathenfarms

Na društvenim mrežama danas je moguće bukvalno videti sve i svašata. Od zanimljivih i šaljivih snimaka do onih koji ostavljaju ljude u neverici. Jedan od takvih je mladić koji se na TikToku predstavlja pod imenom @fathenfarms koji na svoj profil redovno postavlja snimke sa pilićima. U pitanju su mladunci jedne vrste prepelice koji su toliko mali kad se izlegu tek nešto veći od klikera. 

 

@fathenfarms This is the behind the scenes of getting the buttons to follow me down the hallway 😂. Every hatch of buttons is different, some immediately follow me, and some immediately run under the door to different rooms to avoid me 🤣 #fyp #foryoupage #cuteanimals #quail #quails #cute ♬ original sound - fathenfarms

 

Neobični ljubimci

On ima prilično neobične kućne ljubumce kojima pomaže da se izlegu iz jajeta pa ga pilići doživljavaju kao majku i prate na svakom koraku. Od milošte ih zove dugmići jer su toliko maleni manji čak i od njegovog prsta.  

U snimku koji je imao 55 miliona pregleda i više od 5,4 miliona lajkova vide se maleni pilići koji se slobodno šetkaju po kući. On ima specifičan način kako ih zove lupkanjem u pod i oni mu trče u susret.

- Ovo je iza kulisa dobijanja dugmadi (pilići) da me prate niz hodnik. Svako dogme je drugačije, neki odmah prate mene, a neki odmah trče ispod vrata u različite sobe da me izbegnu - napisao je on u opisu ovog posta.

I dok oni slobodniji trče svuda po kući ima o onih stidljivih koji najvoše vole da greju u njegovoj šaci.

 

@fathenfarms I started a series comparing baby buttons to everyday items, I may need to continue that series 😂. These chicks are SO small when they hatch out.. and even after they mature, they only weigh about an ounce or so 😅. Also, t-minus 8 days until the big button quail hatch. I’m hoping the new incubator I got is doing it’s job 😩🤞🏻🤞🏻 #fyp #foryoupage #cute #cuteanimals #quail #quails ♬ original sound - fathenfarms

 

Usledili brojni urnebesni komentari na ovaj post.
- Sad je i meni potrebna životinja za emocijalnu podršku.

- On ih skuplja sa poda kao da su novčići.

- Ja ne bih smela da ih držim u kući. Stalno bih bila paranoična da ne zgazim neko maleno pile.

- Bože kako su slatki! Pravi medenjaci, rastopila sam se gledajući ove preslatke životinjice.

- Kako ih skuplja kao da su klikeri!

 

@fathenfarms I’m at my family’s printing company today making all the books you guys ordered over the past month 🙌🏻. I forgot to mention that we included a few “Easter eggs” or clues in this book to hint at which hat Finn will wear in his next imaginary adventure 🙌🏻🤫. You can order the book at the link in my bio! #fyp #foryoupage #cute #cuteanimals #childrensbook ♬ Married Life (From "Up") - Gina Luciani

 

 

- To je to! Ja ću od sad da gajim prepelice.

- Kako uspevaš da izbegneš da ih slučajno zgnječiš? - bili su samo neki od komentara na njegov post.

Odgovarajući na brojna pitanja on je naglasio da vrlo oprezno hoda baš da bi izbegao da slučajno zgazi neko pile koje mu se mota oko nogu.

- Veoma sam oprezan kada jure okolo, očigledno ako zgazite jednog znate šta će se dogoditi - napisao je on. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)