Kuce

BEBA JE MIRNO SPAVALA KAD JE PAS SKOČIO NA KREVET: Ono što je životinja potom uradila zapanjilo je ljude na mrežama! (FOTO+VIDEO)

Niko nije ostao ravnodušan na ovu scenu komentari su se samo nizali.

29.01.2024 15:45

BEBA JE MIRNO SPAVALA KAD JE PAS SKOČIO NA KREVET: Ono što je životinja potom uradila zapanjilo je ljude na mrežama! (FOTO+VIDEO)
Instagram-loveadorebaby

Mnogi vlasnici pasa svojim ljubimcima donose benkice ili pelene svog novorođenčeta kako bi se pas privikao na bebu. Često se dešava da se pas toliko veže za miris deteta da ga zavoli na prvi pogled, tačnije prvi miris. Upravo takav video osvanuo je društvenim mrežama i prikupio veliki broj pregleda i sviđanja.

Na snimku je maleni dečak koji mirno spava, dok pored njega sedi pas kao da ga čuva. Iznenada maleni pas pokušava da se ušuška pored bebe. na kraju se ušuškao pored njega a glavu je stavio na grudi malenom dečaku. Ova scena je rastopila i najtvrđa srca a dečak i psić su postali zvezde Instagrama. 

Instagram-loveadorebaby

Dečak i psić spavaju zajedno

Ovo je prvi od serije od tri snimka koja su se našla na Instagramu. Drugi snimak je takođe video ovog dečaka, koga mama oblači u skafander u obliku životinje, pa je on tako maleni zeka, meda, lav pa čak zmaj. Svi su od mekog debljeg plišanog materijala kako bi beba uživala u njihovoj udobnosti i toploti.

Poslednji snimak je onaj gde dečak pokušava da priča. Mama ga snima ne bi li uhvatila njegove prve reči, a izgleda da je umesto mama ili tata dečak prvo progovorio “av-av-av”, oponašajući zvuk svog omiljenog psa.

 

 

Video je naišao na blizu 690.000 sviđanja na Instagramu, a komentari su se ređali.

- Najverovatnije je pas naviknut na bebin miris, pa sad želi da maltene “uđe” u taj toliko poznati miris.

- Ma i psiću je hladno, hoće i on ćebence.

- Ma koliko ovo pojedinima delovalo slatko, ovo uopšte nije bezbedno.

- Ovaj pas će očigledno na kraju zaspati direktno preko detetove glave, ljudi koji ovo odobravaju nisu normalni.

- Ovo nije nimalo smešno, ne samo što dečak ne može da diše, već je strašno nehigijenski.

- Oni koji hejtuju ovaj video nikada nisu imali ljubimca!

- Ovaj pas definitivno neće ugroziti bebu! 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)