Kuce

ŽENA JE UŠLA U PREPLAVLJEN STAN: Nisu znali kog majstora pre da zovu, a onda je kućna kamera otkrila šta se zaista dogodilo! (VIDEO)

Snimak šokirao i same vlasnike.

18.02.2024 11:00

ŽENA JE UŠLA U PREPLAVLJEN STAN: Nisu znali kog majstora pre da zovu, a onda je kućna kamera otkrila šta se zaista dogodilo! (VIDEO)
Instagram-frenchie.complex

Kućni ljubimci su pravi izvor razonode i zabave, ali neretko umeju da budu i jedni krivci velike štete. Da kućna kamera nije zabeležila ovaj prizor, teško ko bi mogao da poveruje šta se zapravo desilo. Jedan par je ušao u stan i zatekao ga poplavljen. Možda bi pomislili da je pukla cev negde u stanu i zvali majstora kako bi otkrili odakle je voda koja im je dopirala do članaka. Onda su premotali video kameru i imali su šta da vide. 

Njihova dva psa, od kojih je jedan francuski buldog, su zapravo napravili ceo nered u stanu. Na snimku se jasno vidi kako francuski buldog unosi u kuću crevo iz koga šiklja voda i to kroz vratanca za pse. Psiću je ovo bilo i više nego interesantno pa je igrajući se sa drugim psom unosio i iznosio crevo, sve dok nije poplavio ceo stan. Reakcija gledalaca na ovaj snimak na Instagramu nije izostala, a svi su se složili da je pas možda samo želeo da "očisti stan".

Kada je par ušao u stan i zatekao ga poplavljen, verovatno su odmah posumnjali na cev koja je pukla ili problem sa vodovodnim instalacijama. Međutim, prizor koji im se ukazao na video snimku bio je daleko od očekivanog. Njihov francuski buldog, umesto da bude nevina žrtva okolnosti, bio je glavni krivac za poplavu koja je zadesila njihov dom.

Iako situacija može delovati šokantno na prvi pogled, ne možemo poreći da je ovo zaista neobičan i urnebesan prizor. Video snimak ovog neočekivanog događaja brzo se proširio društvenim mrežama, izazivajući lavinu reakcija. Mnogi su bili iznenađeni, ali su se istovremeno i nasmejali nesvakidašnjem ponašanju psa.

Komentari su se nizali, a većina se složila da je ovo jedan od onih trenutaka koji se ne viđaju svakodnevno.

- Kako možeš da ih ne voliš?

- Znam da ovo zaista nije smešno videti stan u tom haosu, ali užasno je smešno!!!

- Hvala vam što ste podelili da svi mogu da nauče lekciju lakšim putem!

- Ali zašto je voda na crevu puštena?

- Nisu valjda otvorili i vodu na crveu, da li taj pas i govori?!

- Ma on je samo hteo da sredi kuću i obraduje mamu kad dođe nazad.

- Francuski buldog je izgleda ljut što su mama i tata izašli u šetnju bez njega, pa je rešio da im se osveti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)