Kuce

DIRLJIV SNIMAK KOJI JE PREGLEDAN MILIONIMA PUTA: Devojka rizikovala sopstveni život da spase psa sa mosta!

Ova hrabra mlada žena preskočila je ogradu da izbavi štene koje čak i nije njeno!

10.02.2024 12:10

DIRLJIV SNIMAK KOJI JE PREGLEDAN MILIONIMA PUTA: Devojka rizikovala sopstveni život da spase psa sa mosta!
Instagram-cristinayongyong

Devojka je pokazala neverovatnu hrabrost kada je preskočila ogradu sa mosta kako bi spasila malenog psa koji je bio u opasnosti da padne. Dok ju je dečko sa sigurne strane mosta pridržavao, ona je brzom reakcijom uspela da uhvati psića i vrati ga na sigurnu stranu mosta. 

Ova neobična i hrabra akcija privukla je pažnju prolaznika i medija, te je postala inspiracija mnogima. Iako je rizikovala sopstveni život, devojka nije oklevala kada je uočila opasnost koja je pretila štenetu. Njena hrabrost i odlučnost su joj omogućile da brzo reaguje i spasi život nedužne životinje. Ovaj podvig jasno pokazuje koliko ljudi mogu biti spremni da se žrtvuju zarad spasavanja životinja.

Hrabre i odlučne osobe poput ove devojke su inspiracija za sve nas da uvek budemo spremni da pružimo pomoć kada je to potrebno, bez obzira na lični rizik. Njeno delo nam jasno pokazuje da svako od nas može biti heroj u pravom trenutku.

 

 

Nakon ovog neobičnog događaja, mnogi prolaznici su izrazili divljenje prema hrabroj devojci i njenom nesebičnom činu, a snimak je postao veoma rado gledan na društvenim mrežama. Samo na Instagramu dobio je neverovatnih 4 miliona i 280.000 sviđanja, dok su se reakcije ređale.

- Svaka čast ovoj devojci, retko ko bi to uradio!

- Ovde je ceo tim bio u igri, nemojmo zanemariti dečka, koji čvrsto pridržava svoju devojku, da slučajne ne padne.

- Očigledno je da ovaj pas nije bio njen i da je bio vidno agresivan i uplašen, to se vidi po tome kako ga je čvrsto zgrabila, ujedno ga spašavajući i izbegavajući da je ujede.

-  Svaka čast i na načinu na koji ga je “ščepala”.

- Jedno veliko bravo, nevine životinje zaslužuju spas!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)