Kuce

OVAJ PAS JE ZAPREPASTIO LJUDE NA MREŽAMA: Ono što je životinja uradila niko nije očekivao, svi su gledali u neverici! (VIDEO)

On je postao zvezda, a komentari su se samo nizali.

11.02.2024 11:00

OVAJ PAS JE ZAPREPASTIO LJUDE NA MREŽAMA: Ono što je životinja uradila niko nije očekivao, svi su gledali u neverici! (VIDEO)
Printscreen/https://www.instagram.com/putra_doloduo/

Svaki vlasnik psa reći će vam da je njegov ljubimac najlepši i najpametniji. Istina je da postoje određene rase pasa koje su vrlo inteligentne, da uče brže i bolje od drugih.

Međutim, ono što je pokazao jedan doberman postalo je hit na društvenim mrežama. Zahvaljujući ovom snimku on je postao zvezda na Instagramu.

 

 

Zapanjeni pratioci

Kako se vidi na viralnom snimku pas rase doberman sedi ispred televizora i budno prati šta se dešava na ekranu. Na televiziji u tom trenutku iode emisija o vežbanju gde trener u društvu svog psa pokazuje vežbe.

Na opšte zaprepašćenje dobermen počinje da vežba ispred televizora pono prateći instrukcije sa ekrana. On radi čunjeve, sedi na dve noge i vežba kao pravi vežbač. Ovaj snimak je postao viralan i imao više od milion pregleda i gotovo pola miliona sviđanja. 

Ljudi su u neverici gledali pas pitajući se da li je ovo moguće.

- Ja sam u šoku! Pas vežba sa takvom preciznošću da nemam reči.

- I ja ima velikog dobermana. Moj veličanstveni veliki dečak radi istu stvar! On voli TV i imitiranje pasa sa malih ekrana, to je uvek luda zabava. 

- Mislio sam psi ne vide TV kao mi! Strašan pas!

- Vau! Kako radi vežbe bolje od mnogih ljudi, bolje od mene.

- Zašto se čudite? Hoće pas malo da smrša. Zar nisu rekli da je vežbanje najbolji način da se skine višak kilograma!

- Neeeee ne mogu da verujem! Ovaj pas je nesumnjivo inteligentniji od nas, bože moj kako ih volim.

- Psi su mnogo pametniji nego što to mi mislimo. Obožavam dobermane.

- Neodoljivo! 

- O moj Bože! Da li je realno!

- Zapanjena sam! On bolje radi vežbe nego ja.

- Da li još neko misli da se ovaj pas ponaša kao čovek.

- Ovo je dokaz koliko malo poznajemo životinje i da su psi mnogo inteligentniji nego što mi možemo da predpostavimo - bili su samo neki od komentara na ovaj post. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)