Zanimljivosti

DA LI BISTE ŽIVELI U OVOJ KUĆI KOJA JEDVA IMA 20 KVADRATA? Mesto za krevet je na neverovatnom mestu, a tek prostor za umivanje! (VIDEO)

Kutak svoje osamnaestogodišnje sestre Tiktokerka koristi za predah kad se vrati kod roditelja, a evo kako je sve u tom objektu organizovano.

18.04.2023 10:01

DA LI BISTE ŽIVELI U OVOJ KUĆI KOJA JEDVA IMA 20 KVADRATA? Mesto za krevet je na neverovatnom mestu, a tek prostor za umivanje! (VIDEO)
Tiktok/Margaret Skiff

Tiktokerka po imenu Margaret Skif iskoristila je priliku dok je boravila kod roditelja za Dan zahvalnosti da napravi snimak kućice u vlasništvu njene osamnaestogodišnje sestre. Kuća nema više od 20 kvadrata, a sređena je kao prava mini vila za uživanje. Smeštena je u dvorištu njenih roditelja i prepuna mnogobrojnih detalja i prikrivenih trikova koji je čine pravim "toplim" domom.

Margaret je pokazala da kuća ima čak i prostor za skladištenje, s tim što se on malo teže otvaranje pa, kako ona kaže, tu ostavlja stvari koje joj nisu toliko potrebne. U dnevnoj sobi se nalazi sto na rasklapanje i padajući projektor za gledanje filmova

Printscreen/TikTok/margaretskiff

Mala kuća je pravi raj za Tiktokerku

Skifova je ristakla da u kući ima struje i da se zagreva pomoću nekoliko različitih "tela". 

- To zaista dobro radi - istakla je ona u objavi.

Kuća ima i kuhinju. Pored lavaboa su dve različite posude za vodu, kao pomoć za osnovne higijenske potrebe. Jedan rezervoar je za pranje zuba i umivanje, dok je drugi isključivo za vodu za piće. Kuhinja je opremljena sa nekoliko onovnih aparata poput grejne ploče, zamrzivača i minifrižidera. 

- Ovde ne kuvamo jer se kućica nalazi na istom imanju ko i normalna kuća - dodala je Tiktokerka.

U objavi je pokazala i svoje omiljeno mesto u kući - krevet u potkrovlju. Ona je objasnila kako je u tom delu objekta zaista prostrano i da odgovara bračnom krevetu. S njega se, takođe, proteže predivan, živopisan pogled na seosko imanje njenih roditelja. 

- Obično ne biste želeli ni da gledate televiziju ovde gore jer ste previše zauzeti ovim prelepim pogledom.- naglasila je Skifova.

Tiktokeri su bili oduševljeni njenim skrivenim kutkom. 

- Znači ti oteraš sestru sa njenog vlastitog mesta? - 

- Volim ovu mini kuću -

- Da li je rekla da ovde pere zube i umiva lice? - 

- Toliko bih želela da živim ovde - komentarisali su korisnici mreže.

Tiktokerka kaže da se oseća kao da živi u pravom luksuzu kada se vrati kući i da je zahvalna na tome što ima tako poseban kutak za odmaranje. Ona je faktički prisvojila ovu kućicu i tu provodi vreme sa sestrom, a kaže da je dosta ulagala u mini kuću zajedno sa majkom, pa zbog toga polaže pravo na nju.

Inače, mali domovi su postali trend poslednjih godina i ovo nije usamljen slučaj. Jedan od poznatijih primera je samohrana majka koja je za svoj dom napravila u kombiju sa budžetom od samo 5.000 dolara i sada živi praktično bez većih troškova.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)