Kuce

Postavio sam kamere da pratim šta moji PSI RADE KADA NISAM KOD KUĆE! Malo je reći da sam se zaprepastio! (VIDEO)

Vlasnik 2 psa rase Lasa aspo postavio je kameru u dnevnu sobu da bi proverio šta oni rade kad on nije kod kuće i ostao potpuno šokiran kada je proverio zapis.

29.08.2022 08:05

Postavio sam kamere da pratim šta moji PSI RADE KADA NISAM KOD KUĆE! Malo je reći da sam se zaprepastio! (VIDEO)
Printscreen Twitter/@AllanBrown1

Škot Alen Braun (27), vlasnik 2 psa rase Lasa aspo, bio je šokiran kad je shvatio šta rade njegovi ljubimci kad ostanu sami kod kuće.

Naim, on je postavio kameru u dnevnoj sobu i nakon povratka s posla uzeo da pogleda šta su tog dana radili njegovi ljubimci po imenu Čarli i Mila, dok su on i njegova devojka bili van kuće. Malo je reći da je zanemeo kad je shvatio šta 2 nestašna psa rade kad su sami i to praktično sve vreme.

Napaljeni psi

Tog jutra on je iz kuće izašao već u 7.30 žureći na posao. Kako je kamera zabeležila, Čarli (8) i Mila (7) su se već u 08.05 bacili u ljubavni zagrljaj. Zaljubljene kuce imale su žestoke odnose najpre na ovčijoj prostirci na podu, potom na sofi, a parenje su završili da drugom delu sofe, čisto da "overe" i taj deo kreveta.

Sve do tog trenutka Alen je verovao da Mila ne podnosi Čarlija.

- Pse sam udomio pre nešto više od godinu dana. Odrasli su zajedno. Čarli ima osam godina, a Mila sedam i nisu u srodstvu. Ideju da postavim kameru zapravo su mi dali prijatelji koji su tako nadgledali svog psa dok su na poslu, pa sam od njih i pozajmio kameru - ispričao je Alen koji živi s devojkom.

Nakon snimka počeo je pažljivije da posmatra pse i shvatio da ono što je on smatrao da je njihova igra zapravo to nije.

- Najsmešnija od svega je naša devojčica Mila koja ne dozvoljava drugom psu Čarliju da joj priđe kada smo kod kuće. Ali čim smo odsutni, ona mu to i te kako dopušta. Ispostavilo se da čim zatvorimo vrata i nema nas kod kuće njih dvoje se pretvaraju u veoma nestašne napaljene pse – ispričao je on.

Urnebesni komentari

Snimak odnosa pasa Alen je postavio na Tviter i on je u rekordnom roku postao viralan. Objava je dobila više od 196.000 lajkova, 26.000 retvitova i više od 1.800 komentara korisnika društvenih medija.

- Ali ti izrazi lica – napisao je jedan.

- Zamislite da idete na posao da platite račune samo da bi se vaši psi mogli je.ati svuda u vašoj kući – dodao je drugi.

- Sve mi se čini da su isprobali svaki centimetar te dnevne sobe – napisao je treći.

- Kladim se da psi umiru od smeha kad vas vide da posle svega sednete u tu istu sofu posle napornog radnog dana, nemajući pojma šta su oni baš tu radili tog prepodneva – glasili su samo su neki od šaljivih komentara s društvenih mreža.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)