Kuce

Šta se desi kada psu pokažete srednji prst? Ovaj video će vas potpuno ŠOKIRATI!

Evo kako različite vrste pasa reaguju na specifičan gest njihovih vlasnika.

25.06.2022 20:00

Šta se desi kada psu pokažete srednji prst? Ovaj video će vas potpuno ŠOKIRATI!
shutterstock.com

Poznato je da psi mogu da nauče mnoge komande i da na taj način reaguju na verbalne instrukcije svojih vlasnika. Takođe, dešava se da vremenom umeju da primete kada su ljudi sa kojima žive tužni ili se ne osećaju dobro, pa shodno tome i reaguju.

Ipak, da li ste se ikada zapitali kako psi reaguju na neverbalnu komunikaciju i na neke gestove koje su ljudima uvredljivi. Portal Srećna Republika vam otkriva kako dva različita psa reaguju kada im se pokaže srednji prst.

Na početku vidimo rotvajlera, koji uživa dok ga maze, sve dok nije prišao njegov vlasnik i “smrtno” ga uvredio pokazavši mu srednji prst. Pas se razbesneo i krenuo je da laje i reži, baš kao što bi i čovek verovatno uzvratio - galamom i ne baš prijatnim opaskama.

U drugom delu kratkog snimka vidimo simpatičnog zlatnog retrivera kome je vlasnik pokazao srednji prst. Ova dobrica mu to izgleda nije uzela za zlo, već je počeo da mu liže prst i celu ruku. Pas je pošteno “izljubio” svog vlasnika, kao da želi da mu stavi do znanja da zna da se šali i da on to ne misli ozbiljno.

Izgleda da se i na kuce može primeniti svima dorbo poznato pravilo “sto pasa, sto ćudi”!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)