Kuce

MUKE ZBUNJENOG KUCANA: Gde li je se to ON zaputio?!

Životinje nas nekim svojim reakcijama nasmeju do suza. Najbolji primer za to je pas iz našeg teksta!

28.05.2022 09:00

MUKE ZBUNJENOG KUCANA: Gde li je se to ON zaputio?!
Instagram/printscreen-bktvnews

Naši ljubimci su nam svakodnevni izvor ljubavi, inspiracije, ali i pozitivne energije i smeha. Njihovi blesavi potezi i ponašanje umeju da nam razvedre i najteži dan. Oni su uvek tu da nas razgale i oraspolože. Portal Srećna Republika vam predstavlja jednog psa koga je tehnologija opasno zbunila, a njegova reakcija je od srca nasmejala milione.

Naime, ovaj mladi nemački ovčar je uživao gledajući emisiju o medvedima na televiziji. Sve dok se meda sa ekrana nije postepeno udaljio i netragom nestao. Pas je bio u velikom šoku, te je tako zbunjen krenuo da ga traži po stanu.

Prvo je zavirio iza televizora, ne bi li proverio da se nestašni medved pobegulja nije tamo sakrio. Tamo ga nije našao. Onda je začuđeno pogledao u svog vlasnika, kao da mu nije jasno zašto i on ne ustaje da traži medu koji je odšetao negde.

Zatim se setio da je nezvani gost možda zalutao u sobu koja se nalazi iza televizora, pa se zaputio tamo u nadi da će naći ovog nevaljalca. Šta se dalje desilo, ne znamo, ali jedna stvar je sigurna. Ovaj pas je vrlo požrtvovan, pravi čuvar doma, a njegova instinktivna reakcija je mnoge gledaoce nasmejala do suza!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)