Kuce

DA LI BISTE OTIŠLI OVOLIKO DALEKO: Figarom na zlatnog retrivera (VIDEO)

Koliko daleko idemo po pitanju ulepšavanja kućnih ljubimaca: Ovaj zlatni retriver je bio sasvim miran dok mu je vlasnica figarom navijala lokne

26.03.2022 12:00

DA LI BISTE OTIŠLI OVOLIKO DALEKO: Figarom na zlatnog retrivera (VIDEO)
Pixabay.com

Znamo da volite svoje ljubimce, znamo da sa njima provodite svaki slobodan trenutak, ali to ne znači da trebate i da ih šminakte i fenirate kao što to radite najboljoj drugarici ili sestri.

Društvene mreže preplavio je snimak zlatnog retrivera kome je na prednjoj strani tela, odmah ispod glave, vlasnica navila figarom za uvijanje kose loknice.

Snimak nosi naziv: Džentlmen, da ili ne?

Komentari koji su se ređali bili su vrlo pozitivni. Pratioci su bili oduševljeni, prvo mirnoćom psa koji je dopustio da mu se ovo uradi, a drugo i samim njegovim izgledom.

 

 

Jasno nam je da imate slobodnog vremena na pretek ponekad, ali ne bismo se složili da je ovo pravi način da ga i iskoristite.

I nas je iznenadilo koliko je pas bio miran svo vreme dok je ovaj trenutak ulepšavanja rađen na njemu.

Jedino nam nije najjasnije da li je poenta bila u čistom ulepšavanju ovog ljubimca, ili u težnji da on zaliči na lava ili već nešto drugo.

Zbog samog stava, mirnoće i izgleda, ovaj pas je pravi gospodin na kraju krajeva, sa ili bez lokni.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)