Zanimljivosti

NEMIRAN DEČAK JOJ JE OŠTETIO AUTO, A ONDA JE STIGLA I NJEGOVA MAMA: "Bila sam zapanjena njenom reakcijom, da li to normalno?!"

Žena je tvrdila da njeno vozilo nije bilo u pokretu, pa ne priznaje odgovornost!

25.04.2024 22:00

NEMIRAN DEČAK JOJ JE OŠTETIO AUTO, A ONDA JE STIGLA I NJEGOVA MAMA: "Bila sam zapanjena njenom reakcijom, da li to normalno?!"
Shutterstock

Vozači su u svakodnevnom problemu, budući da mnogi zbog brzine i nepažnje često oštete tuđ automobil, a retko kada neko želi da preuzme odgovornost. Jedna žena je tako nedavno doživela neprijatnost na školskom parkingu. Naime, šteta je nastala kada je dete iz susednog vozila naglo otvorilo vrata i udarilo njen automobil. 

Nakon što je pretrpela štetu na svom vozilu, žena se suočila sa odbijanjem detetove majke da preuzme odgovornost za situaciju. Naime, ta žena tvrdi da je incident „samo nesrećan slučaj, budući da njen automobil nije bio u pokretu” i predložila je oštećenoj ženi da pokriće štete potraži od svog osiguranja. Ovaj odgovor izazvao je negodovanje vlasnice oštećenog vozila, posebno zbog obima štete i troškova popravke koji će nastati.

shutterstock.com

Nije mogla da veruje reakciji žene čiji je sin napravio štetu

- Kada sam izašla iz automobila videla sam da mi je cela bočna strana izgrebana i ulubljena. Ne bih da dramim, ali zaista volim svoj auto i znam da će popravka puno koštati. Taj dečak je sve vreme bio nemiran u susednim kolima, jačina kojom je udario u moj auto otvaranjem vrata bila je prosto neverovatna. Njegova majka je videla šta je uradio, a odbila je da mi da svoje podatke. Bila sam zapanjena njenom reakcijom, da li je to normalno, ne znam šta da radim -  pojadala se ona na internet formumu, a o tome je pisao i Mirror.

Ovo iskustvo pokazuje koliko nezgode i pri parkiranju mogu biti neprijatne, posebno kada se radi o materijalnoj šteti. Takođe, ističe se značaj preuzimanja odgovornosti za štetu koju su deca prouzrokovala, kao i neophodnost adekvatnog reagovanja roditelja u datim situacijama.

shutterstock.com

Nesrećna žena ne zna šta da radi dalje

Nakon što je podelila svoje iskustvo, žena je dobila različite savete od drugih korisnika. Većina njih je savetovala vlasnicu oštećenog vozila da se odmah obrati svom osiguravajućem društvu i da im prenese registraciju vozila majke deteta, kako bi se situacija na adekvatan način rešila. 

- Ta majka je apsolutno smešna. Njen sin je otvorio vrata i oštetio vaš auto. Ona je kriva! Potrebni su vam podaci o njenom osiguranju.

- U svakom slučaju ona apsolutno treba da plati štetu. Na njoj je da li ide preko njenog osiguranja ili ne. Ako ona to ne prihvati, nazovite vaše osiguranje, objasnite šta se dogodilo i dajte im njen broj registarskih tablica. Neka to reše.

- Nadam se da ste zapisali ili uslikali njen broj tablica, bez toga joj ne možete ništa.

- Neki ljudi prosto nemaju srama, neverovatno!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)