Brak i veze

OBUKLA SE KAO PRINCEZA I UŠLA U KOLA SVOG SUPRUGA: Njegov potez izazvao je brojne reakcije (VIDEO)

Scena koja se pamti.

11.04.2024 21:00

OBUKLA SE KAO PRINCEZA I UŠLA U KOLA SVOG SUPRUGA: Njegov potez izazvao je brojne reakcije (VIDEO)
Tik Tok/sammyblizzzz

Uobičajeno je da tokom vožnje sa suprugom, žene vole da zauzmu suvozačevo mesto jer su mu bliže i mogu da razgovaraju tokom vožnje. Muškaci su navikli da su žene za to vreme izuzetno pričljive ali su siguni barem da će brže i zabavnije prekratiti put.

Jedan suprug imao je nesvakidašnju situaciju kada mu se u kolima pojavila prava princeza. Iščekujući da vidi suprugu pored sebe, na sedištu se pojavila ona ali obučena u plavu haljinu sa krunom na glavi. U prvi mah nije shvatio o čemu se radi da bi nakon izvesnog vremena primetio da se nešto čudno dešava.

shutterstock.com

Žene su često suvozači u kolima te vole da vožnju prekrate zabavnompričom

- Zdravo dragi gospodine-obratila mu se ona.

- Šta radiš - uzvratio je iznenađeno suprug.

- Možeš li mi molim te dodati taj čaj? Tu je i jedna za tebe- odgovorila je ona nakon što joj je suprug dodao šoljicu sa čajem.

Muškarac je pokušavao kroz smeh da shvati šta ona to pokušava, dok se supruga uživela u ulogu princeze te se sve vreme ponašala kao da je u dvorcu. U jednom trenutku počela je da maše iz automobila okolini, da bi je suprug zaprepašćeno i kroz smeh pitao šta to radi, a ona mu je odgovorila da je takav običaj u palati i da pozdravlja ljude, kojih u ovom slučaju nije bilo nigde na vidiku.

Zbunjeni suprug je odlučio da se pridruži ludoj ideji svoje partnerke pa je uzeo svoju šolju čaja i pravio joj društvo. Pošto je shvatio da to nije ona žena na koju je navikao i da ima neku potpuno drugu energiju, pustio joj je rep muziku u kolima i postepeno naterao da odbaci tu lažnu sliku princeze. Devojka je krenula u jednom trenutku ponesena pesmom da đuska što je nasmejalo njenog supruga koji joj se pridružio u zabavi.

Snimak je mnooge nasmejao a to što je on suprugu nazvao "brate" mnoge je nasmejalo.

- Ali način na koji je zove "brate".

- Kada je pogledao i uzdahnuo.

- Njegova faca je odmah bila u fazonu "nemam energiju za tebe danas".

- "Kome mašeš to?"

- Ali na kraju "OK princezo"- bili su neki od komentara.

Mnoge je ova situacija nasmejala pa su rekli da je malo stvorila stres svom suprugu. Drugi su rekli da njih dvoje imaju usklađenu energiju i humor koji odlično poznaju te da znaju kako da se zabave u bilo kojoj situaciji.

Neki korisnici mreže su rekli da je ovaj suprug definitivno taj dan živeo bajku i da je na put poveo najlepšu ženu.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)