Roditeljstvo

DETE JE IZAŠLO IZ AUTOMOBILA I LEGLO NA BETON: Usledio je potpuno neočekivani potez njegovog oca koji je zapanjio ljude na mrežama! (FOTO+VIDEO)

Mnogi su pružili podršku ovom ocu jer je nemoguće drugačije se poneti prema razmaženom klincu.

15.01.2024 14:00

DETE JE IZAŠLO IZ AUTOMOBILA I LEGLO NA BETON: Usledio je potpuno neočekivani potez njegovog oca koji je zapanjio ljude na mrežama! (FOTO+VIDEO)
Instagram-pubity

Ponašanje razmažene dece koja histerišu kad ne dobiju ono što žele nije neuobičajena. Mnogi roditelji sreću se sa ovim problemom što može biti vrlo neprijatno kad dete napravi scenu na ulici ili u prodavnici. Slično je i sa mališanima koji ne žele da hodaju već da se nose iako su već veliki i prilično teški. šenjem završeno.

Upravo takva jedna situacija je osvanula na Instagramu, koja je nasmejala, ali i razbesnala mnoge. Naime, jedan tata koji je bio u nabavci sa sinom parkirao je suto i počeo da iznosi kese iz automobila, dok je njegov mališan od oko dve godine iz protesta legao na asfalt odmah pored automobila.

Dete je očigledno iz nekog razloga ljuto na oca i na ovaj način izražava svoj protest. Mališan leži pored automobila ubeđeno da će tata otići prvo da odnese stvari pa se vratiti po njega, uzme ga u naručje i unese u kuću. Ali to se nije dogodilo. 

Očigledno naviknut na ovakve scene od svog sina tata je sasvim smireno uzeo dve kese pune namirnica iz kola, a pošto je shvatio da dečak nema nameru da se usred zime makne sa betona, hvata ga za prednji deo jakne i nosi ga baš poput kesa. Najinteresantnije od svega je što se dečak uopšte ne buni, pa deluje da je ovo klasičan scenario njihovog dolaska kući.

- Naš sin od dve godine nije želeo da hoda od automobila do kuće, pa je moj suprug morao da uradi ovo - stoji u opisu videa.

 

 

Snimak je dobio više od 640.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Nosi ga kao torbu za teretanu.

- Ovom čoveku je više dojadilo da se raspravlja sa klincem i samo ga je “pokupio”.

- Iskreno se divim ovom čoveku, nije morao da trpi dalje gluposti od svog razmaženog deteta. 

- Ovaj klinac je bukvalno čekao da ga tata ovako pokupi, čak se i ne opire, mora da to rade često.

- Ljudi koji u ovoj situaciji sažaljevaju dete, očigledno nemaju decu.

- Presmešno je, srećom nikad nisam bio u ovoj situaciji, pa mi je zato smešno.

- Bukvalno radim ovo svakog božijeg dana! Obožavam svoj život.

- Ovo dete se iskreno folira, toliko me nervira, tačno bih ga ostavila tu!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)