Roditeljstvo

PODIGAO JE ĆERKICU KAKO BI UHVATILA PAUKA: A onda se sve otelo kontroli i usledilo je nešto što niko nije očekivao! (FOTO+VIDEO)

Komentari na ovaj snimak nisu prestajali da se nižu na mrežama.

05.01.2024 13:00

PODIGAO JE ĆERKICU KAKO BI UHVATILA PAUKA: A onda se sve otelo kontroli i usledilo je nešto što niko nije očekivao! (FOTO+VIDEO)
Instagram-create_kids_edu

Strah od buba, poznat i kao entomofobija, predstavlja intenzivan strah ili anksioznost prema insektima. Ovaj strah može uključiti različite vrste insekata poput paukova, muva, komaraca, mrava ili bilo koje druge vrste buba. Strah od buba može varirati u intenzitetu, od blagog nelagodstva do ozbiljnog ometanja svakodnevnog života. U nekim slučajevima, ovaj strah može biti rezultat lošeg iskustva iz prošlosti, kao što je ugriz ili ubod insekta, dok kod drugih može da bude rezultat socijalizacije ili nasleđenih faktora. Sudeći po reakciji otac sa snimka koji je osvanuo na Instagramu ima ogroman strah od paukova. 

Video počinje scenom u kojoj je otac podigao svoju ćerkicu koja ima oko 4 godine kako bi ona papirom uhvatila pauka. Sve deluje kao bezazlen pokušaj tate da pokaže detetu da nema svrhe plašiti se buba, budući da nam one ne mogu ništa. 

Instagram-create_kids_edu

Otac podigao ćerkicu kako bi ona ubila pauka

Kulminacija celog događaja dešava se kada mama koja očigledno snima sve ovo pita supruga po spuštanju deteta, “Pa gde je on”, misleći na pauka. Čovek tek tog trenutka shvata da pauk nije ubijen, niti je na vidnom mestu, pa kreće da vrišti i da skače u panici u strahu da je insekt kojim slučajem pao na njega. 

Muškarac i dalje u panici nastavlja da vrišti i skače, a u užasu on čak preskače i svoju ćerku i nastavlja da beži niz hodnik ka stepenicama. Snimak na kome preskače ćerkicu je čak usporen, pa se vidi koliko je devojčica vidno zbunjena očevom reakcijom, ali je, srećom, nepovređena. 

- Kako je zapravo nasala fobija od buba - piše u opisu snimka.

 

 

Video je samo na Instagramu dobio oko 400.000 sviđanja, a usledili su brojni komentari.

- Ali način na koji je ovaj otac skočio prego glave svoje ćerke!

- Definitivno otac godine!

- Zamislite da imate fobiju od buba i to tako pokazujete vašem detetu od 4 godine i još je ostavite da se sama nosi sa time.

- Ja bih se razvela odmah posle te scene i to pred detetom!

- Jadan pauk, mora da je pretrpeo težak šok!

- Svako ko kaže da je ovo dete traumatizovano zbog ovog prizora nije u pravu, pod traumom su deca iz područja gde se ratuje, ne i ovo.

- Ovo je presmešno, gledam 10. put!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)