Roditeljstvo

OVA DEVOJČICA IMA TEK GODINU DANA, A VEĆ JE GENIJE: Ponosna tetka je pokazala šta sve ume njena malena sestričina! (VIDEO)

Snimak na TikToku je oduševio ljude i pokazao da je ona prava pametnica.

20.12.2023 10:00

OVA DEVOJČICA IMA TEK GODINU DANA, A VEĆ JE GENIJE: Ponosna tetka je pokazala šta sve ume njena malena sestričina! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/jasmine.lorimer

Odrastanje dece ume da bude velika radost ali i izavov za roditelje. Jednako kao i oni, svakom koraku i malom uspehu mališana raduju njihove tetke, ujaci i stričevi koji ih posmatraju kao svoju decu posebno dok ne dobiju i svoju.  

Jedna malena, preslatka plavokosa devojčica postala je hit na društvenim mrežama zahvaljujući svojoj tetki. Jasmin Lorimer je objavila snimak svoje jednogodišnje sestričine dok silazi niz stepenice.

shutterstock.com

Roditelji se raduju svakom detetovom uspehu tokom razvoja

 

Devojčica je za ruku držala svoju mamu dok je silazila niz stepenice. Neverovatno je sa kolim samopuzdanjem je koračala prelazeći sa jedan na drugi stepenik. I ne samo to. Iako ima jedva godinu dana ova malena devojčica je i brojala svaki stepenik na koji je nagazila. Tako je izbrojala 11 stepenika, doduše zaboravila je da pomene broj 6 što joj niko nije uzeo za grešku.

- Momenat kada sam shvatila da je moja sestričina genije - napisala je ponosna tetka uz ovaj snimak.

Preslatka devojčica u haljinici je razgovetnim glasom odbrojavala pređene stepenice, a mama je bila tu kako bi joj pomogla u silaženju i održavanju ravnoteže. Ukućani su naravno ovim bili oduševljeni jer je to još jedan od uspeha malog deteta u svom razvoju.

 

 

- Ja to isto mogu lako a da ne zaboravim 6.

- Ona ima 12 meseci? Vau!

- Nisam ovo mogao ni do fakulteta.

- Ona je prepametna za svoj uzrast. 

- Svako misli da je neko u njegovoj porodici genije - bili su neki od komentra.

Tetka je u komentaru objasnila kako devojčica odlično izgovara reči i da je ona uvek impresionira zbog toga. Mnogi su se složili kako su današnja deca dosta pametnija nego ranije i da je tome verovatno doprinela tehnologija pomoću koje su dosta toga naučili.

Takođe, većina se složila da sa detetom treba raditi od malih nogu, kako bi mališani razvijali motoriku i inteligenciju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)