Roditeljstvo

MALIŠAN JE PRVI PUT PROBAO KISELI KRASTAVAC: Posle samo par sekundi srušio se na pod, ovakav razvoj događaja niko nije očekivao (VIDEO)

Želeo je da proba nešto novo ali nije se dobro proveo.

29.11.2023 15:00

MALIŠAN JE PRVI PUT PROBAO KISELI KRASTAVAC: Posle samo par sekundi srušio se na pod, ovakav razvoj događaja niko nije očekivao (VIDEO)
Printscreen/TikTok/sametbh

Dečija znatiželja i radoznalost su oduvek mnoge i fascinirale i frustrirale. I dok su jedni imali živaca da izađu u susret radoznaloj dečijoj prirodi, drugi su pokušavali da ignorišu njihove zahteve i pitanja, pripišući deci "suvišna i nepotrebna" pitanja na koja nisu raspoložena da daju odgovor. 

Kada je hrana u pitanju, to eksperimentisanje za roditelje je i više nego poželjno jer smatraju da se deca na taj način otvaraju da probaju nešto novo i da je to korak napred. Međutim, da li je uvek neophodno izaći u susret dečijoj znatiželji?

Shutterstock

Dečija radoznalost i zapitkivanje često ume da ode u nedogled

Ako ne želite dramu, neočekivane reakcije i slično možda je bolje zaobići ih. Jedna tetka je pokazala u snimku na Tiktoku šta se dogodilo kada je želela da izađe u susret želji svog nećaka. U snimku koji je sakupio 3,7 miliona lajkova, ona kaže kako ju je  molio da mu da da proba kiseli krastavčić, što je ona i u krajnjem slučaju uradila.

Međutim, kako se vidi u snimku, kada je dečak probao ovo ukiseljeno povrće uhvatio se od šoka za usta i pokušao da iskorači nazad, međutim, kako je bio isprepadan zbog neugodnog ukusa, mislio je kako se baca na krevet s leđa, međutim, sapleo se i pao na pod. Iako je porodica bila uznemirena te su se čuli glasovi žena u pozadini koje paniče, dečak je bez suza pokušao da ustane sa poda. 

Korisnici mreže su iskoristili priliku da skomentarišu situaciju, a dok je nekima ovo bilo dramatično te su pitali da li je dečak dobro, većina se zabavila rekavši da je sve na kraju ispalo komično i krajnje zabavno.

- Zabrljao si zbog "mali Bile"

- "O moj Bože"

- Mali Bil je šokiran.

- Mali Bil kaže da je tako ljutooo.

- Zašto ga ljudi zovete mali Bil?

- Mali Bil je dobio to što je želeo.- bili su neki od komentara.

Korisnici mreže su dečaku nadenuli ime mali Bil aludirajući na lik dečaka Bila iz američkog crtaća, koji likom podseća na ovog iz snimka. Iako su se mnogi uplašili zbog njegove reakcije, većini je bilo smešno, a mnogi su rekli kako je dečak po prirodi dramatičan i da je situaciju sam iskomplikovao više nego što ona jeste bila takva.

Mnogi su priznali kako su se nezaustavljivo smejali zbog detetove reakcije te su potvrdili kako je ovo tipičan primer kad se izađe u susret dečije radoznalosti.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)