Odrasli

NIJE ZA ONE SA SLABIM ŽELUCEM: Ono što je ova žena jela je šokiralo javnost, komentari se samo nižu(VIDEO)

Tvrdi da joj je to redovan obrok i da uživa u njemu.

09.11.2023 21:02

NIJE ZA ONE SA SLABIM ŽELUCEM: Ono što je ova žena jela je šokiralo javnost, komentari se samo nižu(VIDEO)
Printscreen/TikTok/viktoria_radostnaya

Odabrati pravu ishranu za svoj organizam i ono što nam odgovara nekada je zaista teško. Mnogi u dugotrajnoj potrazi za odgovarajućim namirnicama znaju i da preteraju. Brojeći kalorije i birajući način pripreme hrane često se preispituju da li ispravno postupaju. 

Pixabay.com

U želji da se zdravo hrane, mnogi od nas se fokusiraju na određene namirnice

Među nama je sigurno nezanemarljiv broj onih koji vole da jedu ribu. Budući da ona obiluje sa mnoštvo hranljivih materija, a omega3 masne kiselinesu jedna od najvažnijih za organizam, mnogi se rado odlučuju da ona bude na njihovom meniju jednom do dva puta nedeljno. 

Ako gurmane i ljubitelje takvih specijaliteta pitate kako vole da pripreme ribu, neki će reći da je peku u rerni dok se drugi radije odlučuju za roštilj. Ipak, verovali ili ne ima i onih koji vole da je konzumiraju sirovu. 

To je pokazala i jedna Tiktokerka objavivši snimak kojim je šokirala mnoge dok ruča u restoranu sirovu ribu. Potpuno nonšalantno i opušteno govoreći u kameru Viktorija Gončarenko je grizla zalogaj po zalogaj ribe sa krompirićima . Koliko se moglo videti u snimku, Viktorija nije ni čistila ribu već ju je jela u slast u kombinaciji sa krompirima, a punim ustima je stigla čak i da se obrati svojim pratiocima. Nesvakidašnja scena je mnoge na mreži ostavila u šoku pitajući se zbog čega to radi.

- Kako možeš jesti sirovu ribu?

- O Bože..

- I to bez čišćenja ribe.

- Videćemo ima li i bakterija tako.

- Da li imate otok nakon jedenja slane ribe - bili su neki od komentara.

Mnogi su komentarisali kako nije zdravo jesti neočišćenu i termički neobrađenu ribu i da će žena sigurno imati probavnih problema. Drugi su joj poručili da će sigurno piti mnogo vode nakon ovakvog obroka. I dok su jedni tvrdili kako se ne bi usudili na ovaj korak drugi su komentarisali da je ta riba izuzetno ukusna i da je nekada sirovo meso daleko zdravije od obrađenog.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)