Odrasli

SVI SU ZGRANUTI ONIM ŠTO DORUČKUJE, NEKIMA JE I PRIPALA MUKA: Doktorka podelila šta se to svakog jutra nalazi na njenom stolu, a zdravo je i neobično!

Ovu kombinaciju namirnica teško da bi ko "svario", međutim, ona uživa u njima.

28.10.2023 09:54

SVI SU ZGRANUTI ONIM ŠTO DORUČKUJE, NEKIMA JE I PRIPALA MUKA: Doktorka podelila šta se to svakog jutra nalazi na njenom stolu, a zdravo je i neobično!
shutterstock.com, Printscreen/https://www.tiktok.com/@centerfornewmedicine

Neprestano smo okruženi raznim savetima i prepoukama šta je zdravo jesti i kako održavati vitku liniju redukovanjem ishrane. I dok se neki odriču klasičnih nezdravih namirnica poput šećera i testenine, drugi imaju svoj obrazac kako da se pravilno hrane iako to možda uključuje nespojive stvari. 

Doktorka Lajh Erin Koneli iz SAD-a podelila je sa svojim pratiocima Na TikToku neobičan doručak i svoju jutarnju rutinu koja uključuje dva jajeta sa džemom od ribizle na parčetu tosta sa suvim grožđem i cimetom.

shutterstock.com

Mnog vole da za doručak pripreme zdrav omlet

Ova 66-godišnjakinja koja je osnivač Centra za novu medicinu se kloni prerađene hrane i uglavnom se drži super kvalitetne hrane.

U Tiktoku koji je skoro objavila doktorka je otkrila kako doručkuje organska jaja sa parčetom tosta i grožđem i da u tome uživa. Jaja i tost peče sa puterom u tiganju, a džem dodaje da bi kontrastirala jaja. Konelijeva je za Dejli mejl otkrila kako se ona i njena porodica fokusiraju na kvalitet svoje hrane i trude se da svaki sastojak koji koriste bude dobro nabavljen ukusan i hranljiv. Doktora je slasno zagrizla zalogaj u snimku, međutim, bilo je podeljenih mišljenja oko toga koliko je obrok ukusan.

- Odvratno.

- Džem? Nikada nisam probala ovu kombinaciju, ali izgleda dobro.

-Organska jaja....važno

- Ona jede rastuće hormone i holesterol

- Volim hleb sa suvim grožđem

- Žele sa jajima?! Nikada ne bih pomislila ali to mi tera voda na usta-bili su neki od komentara.

 

Neki su komentarisali kako im se kombinacija sviđa jer je više slatkih namirnica nego slanih. Iako je mnogima na prvi pogled kombinacija delovala neprihvatljivo priznali su da će je probati prvom prilikom rekavši kako možda promene mišljenje.

Neki od tiktokera su doktorki rekli da su isprobavali slične kombinacije poput meda i mlevene crvene paprike i da to deluje jako ukusno.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)