Roditeljstvo

VOZILA JE DETE U KOLICIMA PO KIŠI: Mama je mislila da je njena ćerkica potpuno zaštićena, a onda je usledila neočekivana scena! (VIDEO)

I zaštita od vremenskih uslova ume da zakaže.

03.11.2023 19:01

VOZILA JE DETE U KOLICIMA PO KIŠI: Mama je mislila da je njena ćerkica potpuno zaštićena, a onda je usledila neočekivana scena! (VIDEO)
shutterstock.com

Šetnja sa bebom ili malim detetom po kiši može biti izazov za mlade mame. Zbog toga većina majki kupuje kolica sa plastičnom zaštitom kako bi dete po kišnom danu bilo u potpunosti zaštićeno i suvo u kolicima.

Ali, sudeći po video snimku koji se pojavio na TikToku, ova zaštita ume da zakaže. 

shutterstock.com

Odabrati odgovarajuća kolica za bebe od izuzetne važnosti je za svakog roditelja

Jedna mama je okačila snimak kako bezbrižno vozi svoje dete u kolicima, uverena da je njena devojčica u potpunosti zaštićena od vode. Žena je vozila kolica žureći da što pre stigne kući, i ne sluteći šta se dešava ispod plastičnog pokrivača za kolica. 

U jednom trenutku je zastala da proveri da li je sve u najboljem redu i pod kontrolom sa njenom ćerkom i ostala je šokirana onim što je videla. Devojčica je sve vreme bila van cerade, sa glavom izbačenom napolju kako bi posmatrala šta se dešava napolju, zbog čega je pokisla do gole kože. Devojčica je zbunjeno gledala u majku koja se smejala, dok joj je kosa bila potpuno mokra. Snimak koji je majka objavila pratili su zvuci poznate pesme "O ne, o ne, neee", a scena je nasmejala mnoge na mrežama. 

- Mislila sam da je dobra i da je suva. Ali sačekajte da vidite - napisala je majka u objavi, pokazujući šta se desilo sa njenim detetom.

Ipak, mnogi su se složili da im je ova situacija izmamila osmeh i ulepšala dan.

- Jaooo... Pa ona je natopljena!

- Ha ha, moja ćerka je ovo redovno radila kada je bila mala.

- Ona je samo radoznala i želi da upozna svet.

- Ali njena faca, preslatka je.

- Deca vole svež vazduh - bili su neki od komentara.

Mnoge mame su otkrile kako su imale slična iskustva sa decom. Neki od pratilaca bili su zabrinuti za bebu, rekavši da se nadaju da se nije prehladila zbog mokre kose i odeće. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)