Brak i veze

VENČANJE O KOJEM BRUJI CEO SVET: Svi su drhtali od straha gledajući šta se dešava na litici, da li je ovo hrabrost ili ludost! (VIDEO)

Na mreži poput paučine njih dvoje su izgovorili sudbonosno da pred matičarem i kumovima.

04.10.2023 10:00

VENČANJE O KOJEM BRUJI CEO SVET: Svi su drhtali od straha gledajući šta se dešava na litici, da li je ovo hrabrost ili ludost! (VIDEO)
Tiktok

Sve više maldih parova odličuje se da venčanje upriliče na najneobičnijim mestima. Podvodna venčanja odavno su hit, kao i izgovaranje sudbonosnog da u balonu. Mnogi mladenci žele da od svog venčanja naprave autentičan događaj koji će pamtiti ceo život. U želji da drugačiji od drugih i da ulazak u brak bude za njih nezaboravno iskustvo pa i avantura sve više parova se odlučuju na neobične destinacije i načine proslavljanja ulaska u brak.

Shutterstock

Venčanje je posebno i nezaboravno iskustvo i mladenci žele da im ostane u najlepšem sećanju

Jedan od takvih parova se odlučio za vrlo hrabar potez. Nevesta i mladoženja su svoje venčanje organizovali na 121 metar iznad zemlje i to na mreži koja je poput paukove visila iznad klanca. U snimku koji ledi krv u žilama Rajan i Kim stoje na mreži koja visi iznad provalije u prisustvu matičara i dvoje kumova. 

Mreža nalik na paučinu na kojoj su stajali i izgovorili sudbonosno "da" bila je raznim bojama, pa je bila nesvakidašnje iskustvo ne samo za mladence već i za sve one koji su ovu scenu posmatrali sa strane. Snimak mladog bračnog para postao je hit na internetu a mnogi su im odali priznanje za hrabrost i odvažnost da se odluče na ovaj čin.

- Ovo nikad neću biti ja.

- Ovo definitivno neću biti ja. Onesvestila bih se pre nego bi venčanje počelo.

- Prestravljena sam sestre i braćo od samog pogleda na ovo.

- Zamisli uradiš ovo a onda ti partner ili partnerka pokaže da to nije vredelo, pa se razvedeš.

- Nadam se da će moj san da se obistini.- bili su neki od komentara.

Mnogi su mladencima poručili da ne rizikuju živote i da su moglida se venčaju i na jednostavniji način. Drugi su im poručili kako je zaista potrebna hrabrost za ovakav poduhvat.

Rajan i Kim su inače profesionalni sleklajneri zbog čega nisu ni imali problem da vise na mreži u vazduhu. Sleklajn je jedna vrsta ekstremnog sporta kada čovek ili žena hoda na žici koja je zategnuta na velikoj visini. Profesionani sleklajneri izvode izazovne i zahtevne trikove na užetu a to podrazumeva veliko iskustvo i usavršene tehnike.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)