Roditeljstvo

MAMA PRED POROĐAJ OBJAVILA SNIMAK BEBINE ZAIGRANOSTI U STOMAKU! Scena je otopila srca mnogih i naterala suze na oči ženama!

Jedna bebica je osvojila simpatije svih pokazavši da ne da mira svojoj majci dok ona odmara.

01.11.2023 15:02

MAMA PRED POROĐAJ OBJAVILA SNIMAK BEBINE ZAIGRANOSTI U STOMAKU! Scena je otopila srca mnogih i naterala suze na oči ženama!
shutterstock.com, Printscreen/https://www.tiktok.com/@.sovideos

Majčinstvo je jedna od najlepših uloga žene I mame koje su se tek porodile potvrdiće da nema lepšeg osećaja od onog čuvati svoju bebu u rukama. Iako ono sa sobom nosi velike izazove žene sa velikom radošću iščekuju podizanje deteta i novog života. Trudnoća koju održavaju devet meseci nekada ume da bude teška, međutim, buduće majke stoički podnose sve pa i nezgodno ritanje svojih beba.

To je nešto što pamte celog života kao poseban emotivan trenutak, bilo da čekaju prvo ili treće dete.

shutterstock.com

Trudnoća je za mnoge žene jedan od najlepših perioda

Jedna mama je podelila takav jedan trenutak dok je pokušavala da se malo opusti i uživa u svom domu. Budući da je bila u odmakloj trudnoći, možda negde pred kraj, dok je ležala u krevetu zabeležila je neverovatan trenutak kada se beba mrdala u njenom stomaku, dok su joj se jasno nazirale noge i ruke. Mama je bila smirena dok je nemirna beba menjala položaj pokazavši čudo prirode i biologije.

Snimak je privukao veliku pažnju na Tiktoku. Dok je onima koji se nikada nisu sreli ni sa čim sličnim bio pomalo zastrašujuć i fascinantan, mamama koje su kroz ovo prošle je bio emotivan i sa nostalgijom su se prisetile kako su rekle jednog od "najlepših osećaja". 

- To boli.

- Nikada neću zaboraviti ovaj osećaj.

- Svi su prošli ovu kung-fu borbu.

- Nije uopšte bolno. Ali je nekada neudobno 

- Nedostaje mi ovo.

- O Bože da li se ovo stvarno dešava?

- Zastrašujuće....možda je bolje da živim sa mačkama - bili su neki od komentara.

I dok su neki nagađali da li je u pitanju dečak ili devojčica drugi su komentarisali kako su sigurno blizanci jer oni mogu samo da stvore takvu "gužvu". Druge buduće mame su rekle kako se raduju ovakvom trenutku i raspitivale su se u kojoj nedelji trudnoće se to dešava.

Fetalni pokreti ili udarci su uobičajeni u trudnoći za bebu i to je znak da se ona razvija i raste. Najčešći razlozi zbog kojih možete osetiti udarce svoje bebe su to da oni nekad osećaju vašu nervozu, mogu jednostavno time pokazati svoje zadovoljstvo, prenosi Bebologija.rs.

Takođe, na njih mogu da utiču i spoljni faktori iz naše okoline poput zvukova i buke, kao i jake svetlosti zbog čega one reaguju na taj način. Svaku aktivnost majke ili pojačani adrenalin beba može osetiti zbog čega će beba to dati do znanja udarcima. Ipak, jedan od najlepših razloga zbog čega vas one "kažnjavaju" je da bebe osećaju ljubav mame i tate i da na taj način odgovaraju na maženje i šaputanje svojih roditelja.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)