Roditeljstvo

EMOTIVNA SCENA KOJA DIRA U SRCE: Dok su sedele u kolima devojka je otkrila sestri veliku tajnu, suze su se slivale niz njeno lice (VIDEO)

Dala joj je jednu kesu sa poklonom koji je bio i više nego jasna poruka.

29.10.2023 17:01

EMOTIVNA SCENA KOJA DIRA U SRCE: Dok su sedele u kolima devojka je otkrila sestri veliku tajnu, suze su se slivale niz njeno lice (VIDEO)
Printscreen/TikTok/demicaupain

Sestrinska ljubav je posebna i nema ništa lepše nego podeliti neku lepu vest, tajnu sa svojom sestrom od koje uvek čekamo pravu reakciju. Često, uz kafu sa njima ide i dobar smeh, poneki trač ili saopštavanje važne vesti. Naravno, sestra je uvek među prvima koja će to čuti. 

Jedna Tiktokerka je odlučila da podeli divnu vest da očekuje bebu i da saopšt sestri kako će postati tetka. Ona je osmislila veoma interesantan način za to.

Printscreen/TikTok/demicaupain

Mlađa sestra je odlučila da uz pomoć poklona starijoj saopšti jednu vest

- Imam jedan poklon za tebe- čuje se kako joj kaže u snimku, dok ona sa osmehom i nestrpljenjem pokušava da otpakuje kesu i napokon sazna šta je to za nju sestra spremila.

Konačno, kada je sklonila mašnicu sa vrećice i napokon zavirila unutra, devojka za volanom je vrisnula je od šoka i iznenađenja, ali i sreće. Videvši preslatku dečiju majicu pred sobom jasno joj je bilo da je njena sestra trudna pa je počela da vrišti i tapše rukama kroz smeh, a onda su krenule i suze od sreće. Pomešane emocije su emotivnu tetku preplavile i saznanje ju je potpuno raznežilo pa je krenula da grli svoju sestru. Kada je sklonila naočare počela je da plače i nije mogla da obuzda svoje emocije, a na kraju ju je poljubila u usne.

- Mislim da sam pronašla šta mi fali u životu. To je sestra.

- Poljubac je bio tako sladak.

- Ona plače...ti plačeš....ja plačem...svi zajedno plačemo. Čestitam.

- Ovo je toliko slatko...ne mogu!

- Nisam samo ja u suzama jer sam i ja ta starija emotivna sestra. Volim što si joj otkrila...neka ste obe blagoslovene - bili su neki od komentara.

Mnogi od pratioca nisu u početku shvatili da devojke ne govore engleski ali su se svi složili da je jezik tela univerzalan jezik i da su shvatili celu priču. Devojka je otkrila kako nosi blizance što je mnoge oduševilo. Ipak, više od svega  je mnoge dirnula reakcija starije sestre koja je pobrala simpatije svih zbog načina na koji je pokazala sreću zbog sestrine sreće. Emotivna devojka je po mnogima pokazala pravu ljubav koju gaji prema mlađoj sestri, složivši se kako je ovo pravi primer sestrinske ljubavi.

- Volela bih da imam ovakvu sestrinsku vezu- zaključila je jedna korisnica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)