Brak i veze

BACILA JE KECELJU, A ONDA SKOČILA U NARUČJE SUPRUGU: Ono što su uradili u jednom trenutku mnoge je ostavilo bez teksta! (VIDEO)

Kad postoji dobra energija među supružnicima, to se odmah oseti.

29.10.2023 11:01

BACILA JE KECELJU, A ONDA SKOČILA U NARUČJE SUPRUGU: Ono što su uradili u jednom trenutku mnoge je ostavilo bez teksta! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/gustavokrystaldance

Mnogima pominjanje kuhinje i kuvanja nisu tako privlačni, međutim kada se dvoje partnera potrude da zajedno pripreme neki obrok to može biti i te kako zanimljivo i privlačno. Dovoljno je da vaša voljena osoba bude tu pored vas, a ukoliko je raspoložena i da pomogne u pripremi hrane.

Ipak, najlepše je kad zavlada lepo raspoloženje i oboje ste spremni da tokom pripreme obroka i zaplešete. Jedna tiktokerka je pokazala kako je boraveći sa suprugom u kuhinji u jednom trenutku odlučila da baci kecelju, te da sa njim zapleše.

Printscreen/TikTok/gustavokrystaldance

Žena se u kuhinji spremala da pokaže šta zna sem kuvanja

 

Uz poznati zvuk i repliku "Želiš da vidiš lambadu? Ja ću ti pokazati lambadu!" obratila se u snimku svima, a onda je bacila kecelju i zgrabila supruga da zaplešu zajedno. Muž joj se odmah pridružio, pa su u kuhinji izveli jedan od najlepših latino plesova. Zanjihali su uz poznate zvuke lambade, uživajući u svakoj noti i izvodeći zanimljive pokrete. Ljudi su bili oduševljeni njihovom sjajnom energijom, a mnogi su im zahvalili na tome što su pokazali kako lambada zaista izgleda.

- Često sam plesala ovo u mojim ranim 20-im, to je bilo pre 33 godine. 

- Neee... Počela sam i ja da se krećem na mom kauču... Fantastično!

- Oni su čitavog života čekali na ovo.

 

 

- Oboje su sjajni plesači!

- Pas se potpuno izgubio - bili su neki od komentara.

Mnogi su se prisetili filma iz detinjstva "Zabranjeni ples", podsetivši da je replika koju govori žena u videu iz tog filma. Većini koji su pogledali kultni film su se vratile divne uspomene, pa su otkrili da su kao klinci voleli da plešu uz ritmove ove muzike. Drugi su uputili komplimente paru zbog prikazanog umeća i plesačkih sposobnosti, rekavši da su im se jednostavno poklopile energije i da su se "pronašli".

Bračni par, poznat na mreži kao Gustavokrystal Dance prati 1,6 miliona ljudi. Oni svakodnevno objavljuju snimke kako u paru, tako i sa svojom porodicom, odnosno ćerkom i sinom; često plešu uz različite ritmove muzike, ali objavljuju i druge zanimljive trenutke iz svog života.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)