Brak i veze

REKAO JE NEŠTO NEVEROVATNO SVOJOJ DEVOJCI KAKO BI VIDEO NJENU REAKCIJU! Ona je ostala u potpunom šoku - šta biste vi uradili da ste na njenom mestu? (VIDEO)

Iako su dugo u vezi, jedan tiktoker je želeo da malo "ispipa puls" svojoj devojci dok je razgovarao preko telefona.

20.10.2023 21:00

REKAO JE NEŠTO NEVEROVATNO SVOJOJ DEVOJCI KAKO BI VIDEO NJENU REAKCIJU! Ona je ostala u potpunom šoku - šta biste vi uradili da ste na njenom mestu? (VIDEO)
Printscreen/TikTok/roandj_

Građenje zdrave veze i sigurnost da ona vodi ka braku je za mnoge devojke od izuzetnog značaja. Muškarci su po tom pitanju, čini se, mnogo ležerniji i opušteniji i bilo kakva tema o braku koju prihvate sa osmehom je pravi izuzetak. Zbog toga mnoge devojke sa velikim oprezom o tome pričaju sa svojim partnerom, iako potajno žele da budu zaprošene.

Jedan tiktoker je odlučio da napravi skrivenu kameru devojci i da vidi njenu reakciju kada je bude nazvao svojom "ženom". Dok se ona šminkala i gledala u ogledalu, on je sa nekim razgovarao preko telefona.

Printscreen/TikTok/roandj_

Devojka nije ništa naslućivala dok se šminkala u kolima

 

- Da, evo me... Upravo sedim sa ženom - rekao je tiho ovaj momak, da bi ga devojka upitno pogledala i slatko se nasmejala. 

Dok je on nastavio razgovor, devojka se smeškala vragolasto, mimikom ga zapitkujući za prsten i pokazujući vidno oduševljenje onim što je čula.

Pošto ga je neko sa "druge strane žice" pitao da li se oženio, momak je kroz smeh rekao da nije još, ali da je njegova devojka u "igri" da mu postane žena, zbog čega je devojka bila presrećna i sve vreme je trljala ruke.

Snimak na mreži je nasmejao sve, a naročito je bio simpatičan osmeh devojke kad je čula kako je njen partner naziva suprugom.

- Dođavola, smejem se jače nego ona, pakao!

- Želim nju...Ja se smejem ko da je to moja devojka

- Zamisli njenu "reakciju zaručivanja".

 

 

- Ali njeno "šta si upravo rekao" kroz pogled sa strane...

- Ta reakcija je reakcija svih nas- bili su neki od komentara.

Reakcija devojke je mnoge oduševila, zbog čega su tiktokeru poručili da bi trebalo da se oženi njome jer je ona očigledno ta "prava". Devojke su komentarisale kako oslovljavanje "ženom" vole više nego bilo šta i da je to po njima logičan sled zdrave i stabilne veze u kojoj se dvoje vole i poštuju.

Ro i Džej kako se predstavljaju na TikToku su par koji prati više od 207.000 korisnika mreže i koji svojim simpatičnim i komičnim sadržajima svakodnevno zasmejavaju široki auditorijum. 

Ovo dvoje kroz skečeve i skrivene kamere dočaravaju svakodnevne situacije kako u njihovom životu, tako i svih nas, kao i reakcije na pojedine momente za koje bi mnogi od nas znali kako će ona druga strana u jednoj vezi reagovati. 

Tiktokerka je u jednoj od svojih objava priznala kako se oseća potpuno kraj svog partnera i da ima tretman princeze, te da je ovo prvi čovek koji je ispunjava i emotivno i duhovno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)