Zanimljivosti

TEK JE UPOZNAO SVOG NEĆAKA, A VEĆ JE USLEDILO VAŽNO SAZNANJE: Iznenađenje koje su mu priredili brat i snajka rasplakalo je mladog momka!

Nije ni mogao da sanja da će dobiti još jedan veliki poklon.

27.10.2023 19:01

TEK JE UPOZNAO SVOG NEĆAKA, A VEĆ JE USLEDILO VAŽNO SAZNANJE: Iznenađenje koje su mu priredili brat i snajka rasplakalo je mladog momka!
Printscreen/TikTok/yt_itshakii

Dolazak bebe u porodicu je jedan od najradosnijih događaja za sve. Iako su mama i tata ti koji je željno iščekuju, ništa manja radost nije ni među ostalim članovima porodice. Činjenica da će među odrasle doći i malo dete raduje sve, pogotovo mlađe članove.

Tetke, ujaci i stričevi su posebno uzbuđeni zbog dolaska novog člana i mnogi vizualizuju kakvo će odrastanje beba imati pored njih, te kakve će lepe trenutke i aktivnosti zajedno deliti. Koliko su mlađi članovi u porodici "slabi" na ovakve situacije pokazuje i snimak jednog tinejdžera koji u naručju drži tek rođenog nećaka.

Printscreen/TikTok/yt_itshakii

stric je došao u posetu bebi ali jedno iznenađenje nije očekivao

Pošto je sa bratom otišao da poseti bebu i mamu iskoristio je priliku da se bliže upozna sa njim držeći ga sve vreme u naručju radujući se tom vrlo emotivnom trenutku, dok je njegova snajka, odnosno mama te bebe snimala scenu sve vreme.

- Želiš li da znaš njegovo ime- pita ga u snimku stariji brat

- Da- odgovara on upitnim pogledom ne krijući osmeh zbog sreće.

- Bruks Hajden Stoun- odgovara mu brat.

- Lažeš? Da li si ozbiljan? Ne - pita šokirano momak gledajući brata.

- Nazvali smo ga po tebi brate- konačno mu kaže stariji brat što momak dočekuje sa nevericom i suzama u očima, dok se njegova snajka smeje u pozadini.

Momak je pokušavao sve vreme da se suzdrži ali su ga emocije preplavile pa je samo govorio "O Bože" kontrolišući sebe da ne zaplače. Ipak su se suze radosnice pojavile na licu, a scena je oduševila mamu bebe i njenog supruga .

- Oh, već ga toliko volim- dodaje emotivno momak pre nego što će sa bratancem sesti pored brata. 

Snimak je pokupio preko 558.000 sviđanja, a scena je rastopila srca mnogih.

@yt_itshakii “No are you serious…” that reaction sums up why he deserves it 😭 (Credits Newsflare) #brothers #babyname #babytiktok #emotional #sad #pregnancytiktok #omg #woah #fyp #foryoupage ♬ Still I Love You - lilpxi

- On će jednog dana biti najslađi tata

- Legenda govori da ga on još uvek čuva u rukama

- On je u fazonu ovo je sada moja beba

- On će biti najbolji stric ikada.

- To je ljubav- komentarisali su TikTokeri

Većina se složila da ova idilična scena prikazuje pravu ljubav u porodici kao i slogu koja vlada među njima. Za mladog momka su svi rekli kako se već sada vidi da će svoju ulogu strica da obavlja na najlepši način. Drugi su pozdravili odluku roditelja da daju detetu ime po mlađem bratu, jer je na taj način njegov stariji brat njemu iskazao koliko ga voli i koliko ima posebno mesto u njegovom životu.

Većina se složila da će strić i nećak imati posebnu i neraskidivu vezu do kraja života, a mlađem bratu su mnogi poručili da je ovo najlepši kompliment i poklon koji je mogao da dobije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)