Zanimljivosti

OVA ŽENA ZAVISNA JE OD KONZUMIRANJA BEBI PUDERA: Ona ga ne korisiti na telu, VEĆ GA JEDE! (VIDEO)

Drika Martin dnevno troši 13 evra na određene brendove talka, koje isključivo koristi kao hranu.

23.10.2023 21:00

OVA ŽENA ZAVISNA JE OD KONZUMIRANJA BEBI PUDERA: Ona ga ne korisiti na telu, VEĆ GA JEDE! (VIDEO)
Tiktok-drekaaam

Drika Martin (27) je Tiktokerka koja obožava da jede bebi puder. Ona priznaje da je tu naviku imala još kao devojčica, ali se plašila da proba kako je roditelji ne bi grdili. Međutim, kasnije su se stvari prilično otele kontroli. Ova žena misli da ima poremećaj koji dovodi do toga da joj se najviše jedu nejestive stvari poput boja, pudera ili kreda. U njenom slučaju to je bio bebi puder. Ona od janura ove godine pojede minimum jednu bočicu ovog pudera i to samo određenog brenda, koja košta 13 evra. Smatra da je od početka godine na bebi pudere potrošila blizu 4.000 evra, ali ne žali.

- Radije bih gladovala nego da ostanem bez bebi pudera. Samo ga izručim u plastičnu posudu i pojedem. Najviše uživam dok ga topim u ustima. Osećaj je neverovatan. Kada bi mi ponudili da biram između regularne hrane koja ima zdravstvene benefite i pudera, svesno bih pre izabrala puder. Priznajem da sam zavisna od konzumiranja pudera za bebe, međutim, to više ne krijem. Od kada sam počela da sadržaje na kojima jedem bebi puder objavljujem na Tik-toku javio mi se zapanjujuć broj ljudi. Ljudi bi mi pisali da su mislili da su jedini na svetu koji ga jedu, a zapravo nas ima mnogo - objasnila je ova žena na Tik-toku, a o njoj je pisao i San.

@drekaaam How you mad at me cause i love eating baby powder lol #fy #fyp #babypowder #foodie ♬ original sound - Dreka martin

Njeni roditelji i partner ne podržavaju njenu bizarnu i nezdravu naviku. Međutim, ona ističe da nikada nije osetila nikakve neželjene posledice.

- U početku sam se krila dok sam ga jela, ali moja mama je ubrzo shvatila o čemu se radi. Rekla mi je da nam je ranije bočica bebi pudera trajala nedeljama, a sad nestane za dan. Morala sam da joj objasnim šta radim. Mrzim kada me kritikuju ili mi drže predavanja, moraju da znaju šta god da mi kažu, ja ću nastaviti da jedem puder, jer u tome uživam. Nikada nisam imala zdravstvenih problem, niti teškoća sa metabolizmom zbog toga. Koristim isključivo jedan brend koji ima najbolji ukus. Kada putujem u inostranstvo ponesem bar 3-4 bočice tog pudera u strahu da neću naći baš tu marku tamo - objasnila je Martinova.

@drekaaam At least one of the biggest bottles a day ! #babypowder #love #fy #fyp ♬ fukumean - Gunna

Najveća poteškoća za ovu ženu nastala je kada je ostala u drugom stanju. I sama je znala da je nezdravo da umesto zdravih namirnica tokom trudnoće jede bebi talk. 

- Tokom trudnoće sam više puta primala transfuzije krvi. Lekari su mislili da mi gvožđe opada, zbog čega imam potrebu da jedem puder. Imam sina od tri godine, sada mi je jedini problem da on ne počne da jede bebi puder. Iako se krijem, više puta me je video kako ga jedem. On želi da ga proba, zato što je video mene da ga jedem. Za sada krijem puder od njega, ali plašim se šta će biti kada bude porastao. Ako ikada budem prestala da jedem talk, biće to zbog mog sina - zaključila je ona.

 

@drekaaam

Nobody understands me 😂 ♬ original sound - Dreka martin

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)