Zanimljivosti

ONA JE ZAVISNICA OD TOALET PAPIRA: Na njega godišnje troši malo bogatstvo, a njena priča je obišla ceo svet! (FOTO+VIDEO)

Rekla je da nije svaki toalet papir isti i priznala da više voli jednoslojni nego dvoslojni papir.

21.07.2023 13:00

ONA JE ZAVISNICA OD TOALET PAPIRA: Na njega godišnje troši malo bogatstvo, a njena priča je obišla ceo svet! (FOTO+VIDEO)
printscreen/twitter

Zavisnost je ozbiljan problem koji pogađa mnoge ljude širom sveta. Ona se javlja kada osoba postane zavisna od određene supstance ili ponašanja, kao što su alkohol, opijati, kockanje, internet ili video igre. Može imati različite uzroke, a najčešće je povezana sa psihološkim, ili emocionalnim faktorima.  

Jedna amerikanka ima retku zavisnost, a tiče se konzumiranja toalet papira u ishrani. Veruje da to potiče od njene traume iz detinjstva kada je napustila porodičnu kuću i od tada ne može da se oslobodi te čudne navike.

- Mislim da žudim za tim, jer volim način na koji se toalet papir topi na mom jeziku - rekla je Kina.

Ona na toalet papir troši skoro 2.500 evra godišnje i otkrila je da ga veoma često "gricka" pre nego što opere zube.

- Jedem toalet papir čim ustanem i pogodite šta, toalet papir ima nula kalorija i ne možete da budete mamurni - rekla je Kina za "Mi Strejndž Adikšn: Stil Adikted", emisija koja se emituje na kanalu Ti-el-si". 

printscreen/twitter

Kina obožava način na koji joj se toalet papir topi u ustima

Rekla je da nije svaki toalet papir isti i priznala da više voli jednoslojni nego dvoslojni papir. Ona ga jede svugde - na poslu, u autu, u kozmetičkom salonu i nije joj jasno zašto je to ljudima čudno. 

Vlasnica jednog kozmetičkog salona koji je Kina posetila bila je zbunjena. 

- Ona jede toalet papir, a još ne koristi ni vodu - rekla je vlasnica salona kroz smeh.

printscreen/twitter

Kina više voli jednoslojni od dvoslojnog toalet papira

Njen bivši verenik je rekao da je to odvratno.

- Znate, toalet papir nije namenjen za ljudsku ishranu, ne razgrađuje se u vašem telu, to odvratno - rekao je Kinin bivši verenik Entoni. 

Međutim, nju ne dotiču komentari i kaže da joj od ukusa i "hrskanja" toalet papira kreće voda na usta. Taj osećaj je uporedila sa prazničnom euforijom i momentom kada želite da okusite svu omiljenu hranu, piše Dejli Mejl.

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)